16

Latest post of the previous page:

siatka to bardziej żeński sport moim zdaniem :D Koszykówkę z kolei lubię, no i zagrać w piłę też mogę :) Siłownia nie jest nudna. Jak to mówił Arnie "having a pump is as satisfying as coming for me, as having sex with a woman" :D Jeden lubi to, inny tamto, nie ma sensu się nad tym rozwodzić i sprzeczać ;>
"Laugh and the world laughs with you, weep and you weep alone." Ella Wheeler Wilcox

17
Bron pisze:siatka to bardziej żeński sport moim zdaniem :D
:-D
wiesz co, zajrzysz do wawki, pokażę ci nasze treningi, pogadamy, jak oberwiesz z krótkiej :-P

"damski sport".
Serwus, siostrzyczko moja najmilsza, no jak tam wam?
Zima zapewne drogi do domu już zawiała.
A gwiazdy spadają nad Kandaharem w łunie zorzy,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie mów o tym.
(...)Gdy ktoś się spyta, o czym piszę ja, to coś wymyśl,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie zdradź nigdy.

18
ravva pisze:
Bron pisze:siatka to bardziej żeński sport moim zdaniem :D
:-D
wiesz co, zajrzysz do wawki, pokażę ci nasze treningi, pogadamy, jak oberwiesz z krótkiej :-P

"damski sport".
Hyhy.
Ja tak kiedyś oberwałam jak byłam nastolatką. Do dziś pamiętam rozmiar śliwy na udzie.

Sama, dawno, daaaawno temu, grałam w kosza, bo na mocno amatorskim poziomie daje większy wycisk. Teraz mam zakaz (i brak czasu).

Zgodzę się za to, że siłownia nudna...

A w temacie : cześć, młody :)
Friends come and go and the world doesn't stop for anybody, so do what you love and never look back.

19
Ja również właśnie nie lubię bo po prostu jakoś sporty drużynowe, cóż nie są dla mnie ;D za dużo presji tylko się jeden po drugim drze ;D A tak to robię co i jak chce we własnym tempie i siłownia nie jest nudna, ćwiczenia dają cholernie dużo satysfakcji i na pewno nie są nudne ;)
Może przeniesiemy temat o sporcie do hyde parku ;p? coby offtopu nie robić (Nowy jestem to się muszę administratorom podlizać xD)
"Teraz pomaganie jest modne. Kiedyś nie było modne, bo było oczywiste" - B.Linda

20
Itives pisze: (Nowy jestem to się muszę administratorom podlizać xD)
hyhy :)

dla każdego coś miłego - to znowu offtop o sporcie ;)
Friends come and go and the world doesn't stop for anybody, so do what you love and never look back.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”