hej

Nie obiecuję, że będę pisać regularnie, bo jestem nieśmiała (forum podglądam od paru ładnych miesięcy) ale kto wie, może...?

Moderatorzy: Poetyfikatorzy, Weryfikatorzy, Moderatorzy
Mnie internetowość pomaga. I nie, że jestem anonimowy, bo nie jestem.Nie obiecuję, że będę pisać regularnie, bo jestem nieśmiała (forum podglądam od paru ładnych miesięcy) ale kto wie, może...?
DokładnieErythrocebus pisze:Ej, ja też tak robiłem. Prawie wszystko przeczytałem, zanim się zarejestrowałem.
No, może oprócz kilku ton opowiadań w tuwrzuciu i zweryfikowanych.
W tym czasie dochodzisz powoli do wniosku, że:
a) forum jest całkiem fajne
b) możesz tu pasować
że niby jesteś nieśmiały, Er.?Erythrocebus pisze:Mnie internetowość pomaga. I nie, że jestem anonimowy, bo nie jestem.Nie obiecuję, że będę pisać regularnie, bo jestem nieśmiała (forum podglądam od paru ładnych miesięcy) ale kto wie, może...?
Nieśmiałość. Ciekawa i upierdliwa rzecz.
Zapraszamy
To nie mój wątek, ale cóż.covu pisze:że niby jesteś nieśmiały, Er.?Erythrocebus pisze:Mnie internetowość pomaga. I nie, że jestem anonimowy, bo nie jestem.Nie obiecuję, że będę pisać regularnie, bo jestem nieśmiała (forum podglądam od paru ładnych miesięcy) ale kto wie, może...?
Nieśmiałość. Ciekawa i upierdliwa rzecz.
Zapraszamy
Dobrze się maskujesz, zobaczErythrocebus pisze: Owszem, lecz nie chronicznie. Jak trzeba, to pogadam z obcą osobą.
Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”