Witam

1
Zgodnie z regulaminem forum, muszę się przywitać, więc:

hej ;)

Nie obiecuję, że będę pisać regularnie, bo jestem nieśmiała (forum podglądam od paru ładnych miesięcy) ale kto wie, może...? ;)

2
No, hej! :)
Friends come and go and the world doesn't stop for anybody, so do what you love and never look back.

4
Nie obiecuję, że będę pisać regularnie, bo jestem nieśmiała (forum podglądam od paru ładnych miesięcy) ale kto wie, może...? ;)
Mnie internetowość pomaga. I nie, że jestem anonimowy, bo nie jestem.
Nieśmiałość. Ciekawa i upierdliwa rzecz.

Zapraszamy :)
www.huble.pl - planszówki w klimacie zen!

5
Szczerze mówiąc nie rozumiem ludzi, którzy odwiedzają nasze forum regularnie przez długi czas i dopiero po kilku miesiąc się rejestrują :D To tak jakby stać obok grupki rozmawiających ze sobą ludzi i słuchać ich godzinami nie odzywając się ani słowem :P
Tak czy siak, witam :)
"Laugh and the world laughs with you, weep and you weep alone." Ella Wheeler Wilcox

6
Ej, ja też tak robiłem. Prawie wszystko przeczytałem, zanim się zarejestrowałem.
No, może oprócz kilku ton opowiadań w tuwrzuciu i zweryfikowanych.

W tym czasie dochodzisz powoli do wniosku, że:
a) forum jest całkiem fajne
b) możesz tu pasować

:)

7
Erythrocebus pisze:Ej, ja też tak robiłem. Prawie wszystko przeczytałem, zanim się zarejestrowałem.
No, może oprócz kilku ton opowiadań w tuwrzuciu i zweryfikowanych.

W tym czasie dochodzisz powoli do wniosku, że:
a) forum jest całkiem fajne
b) możesz tu pasować

:)
Dokładnie :) Trzeba najpierw wybadać grunt, a potem czekać na impuls, który sprawi, że się pomyśli: o nie, muszę się wypowiedzieć :)

8
Erythrocebus pisze:

że niby jesteś nieśmiały, Er.?
Friends come and go and the world doesn't stop for anybody, so do what you love and never look back.

9
covu pisze:
Erythrocebus pisze:

że niby jesteś nieśmiały, Er.?
To nie mój wątek, ale cóż. :P
Owszem, lecz nie chronicznie. Jak trzeba, to pogadam z obcą osobą. :)

11
Erythrocebus pisze: Owszem, lecz nie chronicznie. Jak trzeba, to pogadam z obcą osobą. :)
Dobrze się maskujesz, zobacz ;)

Poza tym uważam, że to bardzo złożone. Ja na przykład jestem śmiała nie tam gdzie trzeba. A tak gdzie by wypadało, to jakoś zawsze odwagi brak...

Dziękuję za wszystkie powitania, ale już mnie forum nie lubi, bo system wykrywa zagrożenie (przed kolacją nie wykrywał). Kolejna rzecz, którą psuję ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”