31

Latest post of the previous page:

Ciekawe, kto będzie musiał przechodzić po nocy przez cmentarz.

Ja dyskretnie i nienachalnie przypominam o tej kartce z paroma zerami...

32
(przede wszystkim nabór weryfikatorów powinen zatwierdzić moderatur grupy - czyli Nine)

;)

ale, że jestem od niego ważeniejsza, i również od dawna uważam to za potrzebne, myśłe, że nie ma na co czekać

W tym temacie niech się zgłaszają osoby chętne wstąpić do naszej grupy

a obecni weryfikatorzy mogą konsultować, dyskutować itp w odpowienim temacie w "domu strachów"
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

34
http://pisarze.mojeforum.net/viewtopic.php?t=760

nie ma średniej normy, zależy ile jest tekstów i ilu innych weryfikatorów ocenia teksty.

Chodzi o to, żeby oceniać jak najczęściej, przynajmniej dwa, trzy teksty tygodniowo - ale to już minimum na jakim ostatnio ja działam, nie mając w ogóle czasu na nic.

ogólnie chodzi o to, żeby "stale" być na forum i oceniać teksty - nie mieć dłuższych przerw parotygodniowych (nie liczą się przerwy zapowiedziane - związane głównie z wyjazdami, chorobami, remontami, przeprowadzkami czy sesjami).
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

36
To jak, Avaritio, jesteś zainteresowana? ^^

A ja mam pytanie - co jeszcze obowiązuje takiego Miszcza oprócz weryfikacji, dodatkowych uprawnień i takiego ładnego, innego stylu czcionki, którym ma wypisany nick?

"I oczków".

I oczków nad avatarem?

37
Będzie można nam pomagać w aktualizowaniu spisu treści :D ;)
"Małymi kroczkami cała naprzód!!" - mój tata.

„Niech płynie, kto może pływać, kto zaś ciężki – niech tonie.” - Friedrich Schiller „Zbójcy”.

"Zapal świeczkę zamiast przeklinać ciemność." - Konfucjusz (chyba XD)

38
łEE.

Nie wiem, nie wiem... Gdybym się zgłosiła, jakoś wpłynęłoby to na moją próżność, ale skoro mam tyle czasu na weryfikację, co Lan... To chyba nieszczególnie bym się przydała.

41
Ojejku, spokojnie. Wielu użytkowników sądzi, że weryfikatorzy to jakaś specjalnie przeszkolona, profesjonalna grupa oceniających. A to przecia zwykłe ludki są XD Więc nie ma się co bać, że się nie podoła.

Byle pojawiać się regularnie na forum i nie znikać bez słowa na parę miesięcy.

42
A to przecia zwykłe ludki są XD
Czyżbyś zapomniała, że tu nie ma demokracji? Zaraz będzie łorn :P

Oczywiście żartuję, jak to ja gdy się najem.

A teraz do rzeczy.

Avaritia i Eitai Coro zgłosiły się na stanowiska weryfikatorów. Rozpatrzmy więc ich kandydaturę, drodzy koledzy z grupy trzymającej władzę.

A wy, drogie kandydatki, spróbujcie się wykazać.

życzę powodzenia.
"Małymi kroczkami cała naprzód!!" - mój tata.

„Niech płynie, kto może pływać, kto zaś ciężki – niech tonie.” - Friedrich Schiller „Zbójcy”.

"Zapal świeczkę zamiast przeklinać ciemność." - Konfucjusz (chyba XD)

44
Właśnie, halo, Panie Foo!

Zanim mię tu wmanewrujecie, proszę mi powiedzieć, kiedy i gdzie napisałam, że się zgłaszam.

Nigdzie.

Tak myślałam.

Ocenianie? Jasne, chętnie, pooceniać mogę, ale ja tylko ZADAWAłAM PYTANIA.

A Avaritią manewrujcie :*
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprawy organizacyjne”