Witajcie

1
Hej wam wszystkim i każdemu z osobna :)

Krętymi szlakami dotarłam w końcu na forum. Chciałam się bliżej przyjrzeć cóż tu wyczyniacie :) Mam nadzieję poczytać coś ciekawego, ale też dowiedzieć się, co wy sądzicie o mojej twórczości. Z informacji podstawowych - mam na imię Ania, w tym roku skończyłam 19 lat i rozpoczynam swoją przygodę ze studiami geologicznymi na poznańskim UAMie :) 3 października wychodzi moja pierwsza książka, z czego się niesamowicie cieszę :)

Jeszcze raz witajcie - cieszę się, że do was dołączyłam :)

3
Cześć Var! 3 października tuż tuż, jestem bardzo ciekawa :-)
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

7
Częściej rejestrują się tutaj ludzie, którzy chcą wydać książkę, niż tacy, którym się udało :D Ale skoro nie osiadasz na laurach to bardzo dobrze o Tobie świadczy. Mam nadzieję, że będziesz czuła się u nas jak ryba w wodzie :)
"Laugh and the world laughs with you, weep and you weep alone." Ella Wheeler Wilcox

9
Var, masz ładnie zaprojektowaną okładkę :)

Powiedz kilka słów więcej o książce niż jest podane w opisie :)
"Właściwie było to jedno z tych miejsc, które istnieją wyłącznie po to, żeby ktoś mógł z nich pochodzić." - T. Pratchett

Double-Edged (S)words

10
Marcin - dziękuję :) musiałam się trochę nagimnastykować, żeby wyglądała tak, jak teraz. przepraw z wydawnictwem w tym temacie trochę było :) nie wiem, co więcej mogę o niej powiedzieć. może zapytam - co chciałbyś wiedzieć? :)

12
cóż, miejsca akcji są całkowicie fikcyjne, nie posiadają swoich nazw, chociaż klimatem i całością mogą się bardzo kojarzyć z końcem lat 80. za Zachodnim Wybrzeżu Stanów Zjednoczonych. są to, przez większość czasu, duże miasta, metropolie.

fabułą starałam się trafić w gusta młodzieży. jest młodość, muzyka, seks, narkotyki i szybkie tempo, czyli wszystko za czym tęskni, świadomie lub mniej, młody człowiek. pojawia się na scenie piękna młoda dama oraz młodzieniec o zapędach destrukcyjnych. coś iskrzy, a w tle ryczą The Stooges i Motorhead. reszty zdradzić nie mogę, bo "ścieżki się plączą, wody słodkie mieszają ze słonymi" itd ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”