Mam na imię Mariusz i mam czternaście lat

Dopiero dziś zarejestrowałem się na tym forum, ponieważ chciałem abyście zweryfikowali i ewentualnie poprawili wstawiony przeze mnie tekst

Wiem, że dla niektórych jestem tutaj zwykłym szczeniakiem, zresztą wcale im się nie dziwię

Sam nie wiem skąd się pojawiło we mnie zamiłowanie do pisania. Pamiętam, że w wieku siedmiu-ośmiu lat miałem już takie marzenia. Nie wiem skąd. Być może sama, zwykła książka mnie do tego stopnia intrygowała i ciekawiła, że od tamtej pory miałem to marzenie?
Dobrze, może teraz coś o moich zainteresowaniach?
Interesuję się ogólnie literaturą fantasy. W swoim jakże krótkim życiu przeczytałem zaledwie 250 tytułów wyżej wymienionego gatunku, jednak uważam, że do to dosyć aby spróbować swoich sił w samym pisarstwie. Cóż, było to dosyć trafne posunięcie, ponieważ dziś normalnie zagaduję z wydawnictwem, co prawda dopiero wznoszącym skrzydła, ale wyraźnie zainteresowanym wydania mego tytułu.
Oprócz literatury, uwielbiam od czasu do czasu pociupać w jakąś strategię. Może ktoś z Was słyszał kiedyś o grze Plemiona?

Och, teraz coś o filmach

Przejdźmy do muzyki.
Słucham głównie popu, co jest w dzisiejszych czasach wyjątkowo mało spotykane wśród młodzieży, która - no, nie oszukujmy się - słucha wyłącznie hip-hopu czy rapu, w którym co drugie słowo to k..., ch..., p..., albo ''Zabiłem go, zabiłem go...'' Kompletny bezsens

Co jeszcze o sobie... ach, uwielbiam polski i historię

Być może wyszło troszeczkę chaotycznie, ale było tyle do napisania, że ciężko opisać to tak pięknie, składnie, ładnie

Pozdrawiam serdecznie,
Mariusz.