cześć

1
Cześć wszystkim!

Rozumiem, że wypada się przedstawić zanim zacznie się komentować teksty innych, a z wrzuceniem własnego trzeba czekać miesiąc... Życzcie mi, proszę, cierpliwości :)

O mnie:
Rok temu zaczęłam myśleć o pisaniu, a wkrótce potem nawet coś pisać. Jeszcze nie ma tego dużo. Wcześniej studiowałam filozofię i kognitywistykę, teraz pracuję w instytucie naukowym (badania mózgu). Lubię swoją pracę, nie fantazjuję więc, że wszystko rzucę dla pisania. Przynajmniej nie codziennie.

Nie przepadam za fantasy i nie jestem całkiem pewna, czy dobrze trafiłam. Mam nadzieję, że są tu też osoby zainteresowane innymi gatunkami (na pierwszy rzut oka fantasy dominuje).

Co piszę?
- Na razie głównie opowiadania psychologiczno-obyczajowe
- Chciałabym napisać powieść kryminalną (z naukowcami w roli głownej :)

2
Cześć! Witamy serdecznie, rozgość się.
Badania mózgu brzmią nadzwyczaj intrygująco.
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

3
Życzymy cierpliwości i przyjmiemy każdy gatunek literacki, jaki tylko sobie zażyczysz. :D
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

4
Sud_Pralad pisze:Nie przepadam za fantasy i nie jestem całkiem pewna, czy dobrze trafiłam. Mam nadzieję, że są tu też osoby zainteresowane innymi gatunkami (na pierwszy rzut oka fantasy dominuje).
Lobby się powiększa. xD

Cześć!
1 | 2 | 3 | 4 | O poezji
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”