Witam

1
Witam. Znalazłam wasze forum przypadkiem w poszukiwaniu ciekawych ludzi podobnie myślących do mnie . Piszących i dużo czytających. Mam na imię Młagorzata i czasem mam wrażenie że juz za stara na to wszystko jestem i za późno sie za to zabrałam. Tłumaczę sie tym że szafy zbyt mocno sie juz uginają od ciężaru moich maszynopisów i pomyślałam że może by tak cos wydać , pokazać ludziom. Piszę przeważnie książki kontrowersyjne .Przewaznie zawierające w sobie duzo mroku ale i miłości. Ostatnio napisałam dwie w tematyce milości les .Teraz muszę tłumaczyc sie znajomym czemu taki temat a nie inny. I tłumaczę spokojnie bez nerwów . Lubie pisać o tym o czym większość boi sie powiedzieć głośno. Hmm jesli chodzi o mnie to strasznie dużo gadam. Za duzo jak to zwykł mówićź mój mężuś . Słucham przeważnie gotyk rock "Nightwish" , "Evenescence" itp jedynym wyjątkiem od tego gatunku jest Aquilera której jestem wielką fanką. Uwielbiam książki Sarah Winters . Honore de Balzac , George R. R. Martin i to chyba tyle o mnie.
„Zwątpiwszy w miłość i cnotę, zostaje jeszcze rozpusta.
Doskonale zastępuje miłość, sprowadza ciszę i daje
Nieśmiertelność”

3
Baribal pisze:Witaj, rozgość się i czekamy na próbki twych kontrowersyjnych tematów. :)
:-D bari :D

ale mr niedźwiedź ma racje, po 30 dniach na pustyni mozesz wpaśc z textem do tuwrzucia.
w tak zwanym międzyczasie ocenić prace innych.

czesc :-)
Serwus, siostrzyczko moja najmilsza, no jak tam wam?
Zima zapewne drogi do domu już zawiała.
A gwiazdy spadają nad Kandaharem w łunie zorzy,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie mów o tym.
(...)Gdy ktoś się spyta, o czym piszę ja, to coś wymyśl,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie zdradź nigdy.

4
Nie będę ukrywał, damsko-damskie klimaty i mnie się pojawiają, przyda się opinia kogoś, kto siłą rzeczy będzie bardziej ogarnięty w temacie. ;)

5
Baribal pisze:
Nie będę ukrywał, damsko-damskie klimaty i mnie się pojawiają, przyda się opinia kogoś, kto siłą rzeczy będzie bardziej ogarnięty w temacie. ;)
A gdzie znajdę coś twojego? Chętnie bym przeczytała.
Nieśmiertelność”

6
Tu na forum nie odważyłem się o tym pisać, ale mam szkice jednej czy dwóch scenek w tej tematyce. Jak coś doszlifuję, to przynajmniej będę wiedział gdzie się zwrócić. ;)

7
Baribal pisze:Tu na forum nie odważyłem się o tym pisać, ale mam szkice jednej czy dwóch scenek w tej tematyce. Jak coś doszlifuję, to przynajmniej będę wiedział gdzie się zwrócić. ;)
Jak coś zawsze jest email :)
Nieśmiertelność”
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”