Hi

1
Witam. Jestem M i lubię czekoladowe mikołaje. Po ukończeniu liceum humanistycznego postanowiłem rozwijać się dalej w nieco innym kierunku. Aktualnie jestem studentem materiałów współczesnych technologii. Książki są dla mnie odskocznią od rzeczywistości, dlatego czytuję głównie fantasy i sci-fi.

2
Siema. Ciekawy kierunek studiów, brzmi "opłacalnie" :) Masz jakiegoś ulubionego autora?
"Laugh and the world laughs with you, weep and you weep alone." Ella Wheeler Wilcox

3
Bron pisze:Siema. Ciekawy kierunek studiów, brzmi "opłacalnie" :) Masz jakiegoś ulubionego autora?
Ulubionego autora nie mam. Natomiast dzieła, które wyjątkowo przypadły mi do gustu to "Solaris" S.Lema i Kroniki Królobójcy P.Rothfussa.

4
Cześć! :)
Sir M pisze: Ulubionego autora nie mam. Natomiast dzieła, które wyjątkowo przypadły mi do gustu to "Solaris" S.Lema i Kroniki Królobójcy P.Rothfussa.

Uwielbiam <3 Szczególnie Patricka Rothfussa. Jeżeli lubisz książki tego typu, to mogę Ci polecić dzieła Trudi Canavan i Petera v. Bretta. Mają niesamowity klimat i (jeśli komuś nie przeszkadzają opisy) nie da się od nich oderwać ;)
Jeżeli za­bałaga­nione biur­ko jest oz­naką za­bałaga­nione­go umysłu, oz­naką cze­go jest pus­te biur­ko? Albert Einstein

5
BezAtux pisze:Uwielbiam <3 Szczególnie Patricka Rothfussa. Jeżeli lubisz książki tego typu, to mogę Ci polecić dzieła Trudi Canavan i Petera v. Bretta. Mają niesamowity klimat i (jeśli komuś nie przeszkadzają opisy) nie da się od nich oderwać ;)
Książki Rothfussa działają na mnie wyjątkowo, żadne inne dzieło fantasy nie oczarowało mnie do tego stopnia. Skoro piszesz, że Trudi Canavan i Peter v. Brett warci są uwagi, chętnie poświęcę im kilka wieczorów.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”