Dobry wieczór!

1
Witam wszystkich. Mam na imię Daria, mam 21 lat i jestem studentką. Staram się pisać od dłuższego czasu, ale nigdy nie miałam odwagi pokazać nigdzie moich tekstów, pomyślałam więc, że takie forum może być dobrym pomysłem bo wierzę ,że uzyskam tu tylko konstruktywną krytykę, która pomoże mi ulepszyć moje teksty. Celuję w przyjemne dziennikarstwo opisujące moje przemyślenia na temat codziennego życia, związków etc. Nie próbuję przekazać żadnej głębokiej prawdy życiowej tylko podzielić się tym co sama przeżyłam bo chociaż nie było tego może wiele to zawsze powtarzam: "po co uczyć się na własnych błędach skoro można uczyć się na czyichś" :)

Jeżeli chodzi o literaturę: uwielbiam Sienkiewicza, mój egzemplarz Potopu dosłownie się rozwala, kocham Harrego Pottera i Pieśń Lodu i Ognia, wszystko Erica Emmanuela Schmitta. Lubię wszystkie siostry Bronte i Jane Austen.

Wiec mam nadzieje ze mi pomożecie i dobranoc, bo już późno :))
whatever people say I am, that's what I'm not.

Re: Dobry wieczór!

4
Laurine pisze:Jeżeli chodzi o literaturę: uwielbiam Sienkiewicza, mój egzemplarz Potopu dosłownie się rozwala
To tak jak mój :) Witaj.
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

5
z Sienkiewicza wolę Quo Vadis, ale... plusik za nazwisko ;)

Witaj!
Friends come and go and the world doesn't stop for anybody, so do what you love and never look back.

6
Dario, witam Cię serdecznie :) wiele sobie obiecuję po Twojej twórczości - z opisu brzmi zachęcająco! Powodzenia!
Marta Gruszczyńska
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”