Cześć!

1
Jak w temacie.
Dotychczas zadowalałem się przeglądaniem tego forum w sposób anonimowy, ale szuflada już mi pęka, więc co mi tam. Pomyślałem, że dołączę do was. Razem zostaniemy wielkimi pisarzami i w ogóle. Postaram się weryfikować Wasze prace, chociaż znacznie łatwiej jest mi znajdować błędy w moich własnych tekstach. Kompletnym nowicjuszem nie jestem, więc może komuś moja opinia będzie użyteczną. Liczę, że pomożecie mi się doskonalić.
No, to chyba tyle. Jeśli kogoś to interesuje, jestem studentem. W sumie niezbyt to interesujące;]
Znacznie bardziej ciekawe jest to, że razem z kolegą z czasów licealnych dostąpiliśmy przyjemności uczęszczania do jednoweekendowej szkółki pisarskiej Stefana Dardy. Cuda czynią te unijne dofinansowania. Przyjechał i pouczył. Bardzo miły człowiek.
Mam nadzieję, że was zainteresowałem i za 30 dni mnie "zweryfikujecie";p
Pozdrawiam.

3
Horror. Potwory, zombi itp. Również fantastyka niestraszna. Historie zwyczajnych ludzi, którzy spotykają się z czymś niezwykłym, choć niekoniecznie przerażającym. Nie specjalizuję się w jednym gatunku, nie staram się tego robić. Jeśli jakiś pomysł wyda mi się atrakcyjny i nadaje się na opowiadanie, używam go. Moje ostatnie opowiadania zupełnie pozbawione są elementu fantastycznego.

4
Cześć.
Chabanina pisze:Razem zostaniemy wielkimi pisarzami i w ogóle.
Oczywiście! :)
Chabanina pisze:Bardzo miły człowiek.
Zgadzam się. Stefan Darda to bardzo fajny człowiek.

Horrorów nie lubię, ale to:
Chabanina pisze:Historie zwyczajnych ludzi, którzy spotykają się z czymś niezwykłym, choć niekoniecznie przerażającym.
brzmi bardzo obiecująco. Pokażesz coś takiego po kwarantannie?
Oczywiście nieunikniona metafora, węgorz lub gwiazda, oczywiście czepianie się obrazu, oczywiście fikcja ergo spokój bibliotek i foteli; cóż chcesz, inaczej nie można zostać maharadżą Dżajpur, ławicą węgorzy, człowiekiem wznoszącym twarz ku przepastnej rudowłosej nocy.
Julio Cortázar: Proza z obserwatorium

Ryju malowany spróbuj nazwać nienazwane - Lech Janerka

6
Hej :-) też pozdrawiamy, rozgość się.
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”