49
Bez zbędnych ceregieli, zgłaszam się. Mam nadzieję, że nie muszę organizować kampanii wyborczej :)
"Niechaj się pozór przeistoczy w powód.
Jedyny imperator: władca porcji lodów."

.....................................Wallace Stevens

50
Gratuluję posady;] Jeśli dobrze pamiętam, poświeciłaś mi swój czas przy ocenie któregoś z tekstów. To bardzo ważne, żeby weryfikatorzy operowali nie tylko sprawnym warsztatem literackim, ale też entuzjazmem, nieprzymuszoną chęcią pomocy. Wy, jak lekarze, naprawiacie wadliwe części opowiadań, albo amputujecie fragmenty całkowicie zeżarte przez bakterie grafomanis pospolitus. W was przyszłość polskiej literatury amatorskiej! No może „polskiej” jest za daleko idącym określeniem, ale forumowej na pewno :]
Co możesz wiedzieć o życiu, jeśli nigdy się nie biłeś?

51
Gendek, chciałabym powiedzieć, że fajnie wiedzieć, że ktoś docenia naszą pracę :) dzięki
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

52
Zainteresowanym przypominam, że nabór na Weryfikatorów trwa nadal
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

56
Wystawiam (bez zgody hi hi) kandydaturę Tadudetusa... Taudesa yyy. No sami wiecie kogo; tego gościa z rudym krasnalem w awatarze. Widać, chłopak się stara. Wieźcie go przynajmniej na staż.

Nie przepadam za ludźmi o nickach typu "Astra launargia ixpo", czy też "chaker_M!xe$'_89". Tego kociego bełkotu nie da sie zapamiętać ani wymówić.

Pozdrawiam panie i panów z dyrekcji.

58
Ale zrobiliście mi wejście...

Przyznaję, że bycie Weryfikatorem to moje takie niewielkie marzenie ^^

Cóż. Zgłaszam się :D

Ktoś ma coś przeciwko? :)

BTW, Lawicky, Newman, w momencie pisania posta przeze mnie wasza ilość postów na liczniku wynosi: 45. U was obu. Taka ciekawostka...
Are you man enough to hold the gun?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprawy organizacyjne”