Latest post of the previous page:
łaaaaaaaaaaaaał :-Ddorapa pisze:Oferty zawartości paczek i opis możliwości seksualnych wraz ze zdjęciem zdesperowanych panów i ich atrybutów proszę na PW.
dorapa :-D
pięknie :-)
Moderatorzy: Poetyfikatorzy, Weryfikatorzy, Moderatorzy, Zaufani przyjaciele
Latest post of the previous page:
łaaaaaaaaaaaaał :-Ddorapa pisze:Oferty zawartości paczek i opis możliwości seksualnych wraz ze zdjęciem zdesperowanych panów i ich atrybutów proszę na PW.
Ja też? Nosz ile razy można wysyłać to samo?!dorapa pisze:Oferty zawartości paczek i opis możliwości seksualnych wraz ze zdjęciem zdesperowanych panów i ich atrybutów proszę na PW.
Pełna zgoda.Ada pisze:Niemniej, jak mówię, mam wrażenie, że reakcje nieco za ostre. Pomysł nie musi się podobać. Ale można to napisać bez uzasadnień w stylu Smoke'a.
Pozwolę sobie powiedzieć również za Lan. Nigdy nie obrażamy się, gdy ktoś nam chce postawić piwo na ustawce.dorapa pisze:I idąc za ciosem - może Lan i Avenger powinni otrzymać pomarańczowe paczki?
zapraszam na swoje PW. Jako zadośćuczynienie dodam, że nie wymagam zdesperowania.Oferty zawartości paczek i opis możliwości seksualnych wraz ze zdjęciem zdesperowanych panów i ich atrybutów proszę na PW.
Navajero pisze:Dziewczyny, po co te bezproduktywne swary? Polejcie kisielu i będą damskie zapasy w galaretce porzeczkowejA ja i inni panowie ocenimy ekhmm... atrybuty zawodniczek.
niewiniątko sie odezwalo :-PNavajero pisze:Wy dziewczyny, tylko o jednym...
Wróć do „Sprawy organizacyjne”