Dzień dobry

1
Witam wszystkich!
Jestem Joyce i książki to moja pasja :) Po przeczytaniu tony dzieł innych ludzi mam ochotę na stworzenie czegoś własnego.
Poza książkami moje pasje są raczej techniczne.

2
Cześć. Fajnie, że chcesz się z nami podzielić, ale regulamin jest nieubłagany :-)
Tymczasem opowiedz o czym piszesz. I co czytasz. I o tych pasjach technicznych :D
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

3
Czytam różne książki.. W dzieciństwie wszystko co wpadło mi w ręce bądź co poleciła pani w bibliotece :D Teraz raczej literatura piękna, fantasy, czasem literatura faktu. Ostatnio zaczytuję się w serii z miotłą :)

Moje koncepcje nie są jeszcze wyklarowane, myślę że wszystko wyjdzie niebawem :)

A te pasje techniczne.. interesują mnie zagadnienia niskopoziomowe, systemy wbudowane.

4
chyba serio musimy ten mój skrótowiec farmaceutyczny dać gdzieś przy rejestracji, bo nikomu się nie chce regulaminu czytać, a mnie ciśnienie skacze.
tl;dr

Kawa moim bogiem.

5
Majorette pisze:chyba serio musimy ten mój skrótowiec farmaceutyczny dać gdzieś przy rejestracji, bo nikomu się nie chce regulaminu czytać, a mnie ciśnienie skacze.
O tym, że człowiek ma cierpliwości się przez miesiąc uczyć, powinien krzyczeć punkt pierwszy regulaminu. Tych zablokowanych jest coraz więcej ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”