2
Witam.
(.........................................................................................)
W nawiasie miało znaleźć się zaskakujące, pełne inteligencji zdanie, ale niestety nie mam czasu, by je napisać. Umówmy się, że jest tam mowa o filatelistach i ich spojrzeniu na numizmatyków. Jakoś tak.
Pozdro.
(.........................................................................................)
W nawiasie miało znaleźć się zaskakujące, pełne inteligencji zdanie, ale niestety nie mam czasu, by je napisać. Umówmy się, że jest tam mowa o filatelistach i ich spojrzeniu na numizmatyków. Jakoś tak.
Pozdro.
Po to upadamy żeby powstać.
Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.
Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.
7
Witam.
(_____________________________________________________________________)
Tutaj miała się znaleźć cięta riposta do zdania Webera, ale brakuje mi czegoś wystarczająco ostrego. Nóż? Tasak? Maczeta?
Powiedzmy, że nie podoba mi się Twoja argumentacja, Web. Filateliści są tolerancyjni. Chyba.
(_____________________________________________________________________)
Tutaj miała się znaleźć cięta riposta do zdania Webera, ale brakuje mi czegoś wystarczająco ostrego. Nóż? Tasak? Maczeta?
Powiedzmy, że nie podoba mi się Twoja argumentacja, Web. Filateliści są tolerancyjni. Chyba.
"Tymczasem zaś trzymajcie się ciepło i bądźcie dla siebie dobrzy".
Przedmowa - list do Czytelnika z "Zielonej mili" Stephena Kinga.
"Zawsze wiedziałem, że jestem cholernie wyjątkowy".
Damon Albarn
Przedmowa - list do Czytelnika z "Zielonej mili" Stephena Kinga.
"Zawsze wiedziałem, że jestem cholernie wyjątkowy".
Damon Albarn
11
Ale jakie wymowne.
Witam, witam, już nie pamiętam, czy się witałam, a zbyt leniwam, by przewijać stronę.
Witam, witam, już nie pamiętam, czy się witałam, a zbyt leniwam, by przewijać stronę.

Z powarzaniem, łynki i Móza.
[img]http://img444.imageshack.us/img444/8180/muzamtrxxw7.th.jpg[/img]
לא תקחו אותי - אני חופשי
[img]http://img444.imageshack.us/img444/8180/muzamtrxxw7.th.jpg[/img]
לא תקחו אותי - אני חופשי