Jam Gothi

1
Niestety w wysokiej jakości dość świeżych zdjęć nie mam... Daje więc z okolic początku roku:

ObrazekObrazek

Obrazek

Ach, cudna morda =]

Lat będe miał za miesiąca pół siedemnaście. Uczęszczam do pierwszego LO w Zielonej Górze, lecz na szczęście w niej nie mieszkam, a nieopodal w zacnej wsi Drzonków o której zapewne nikt nie słyszał.

Trafiłem tu gdyż moje for00m - baza zostało zniszczone przez hakerów i wciąż poszukuje nowego e-domu w którym mógłbym się zagnieźdźić, a jako, że pisać lubię [lecz niekoniecznie mi to wychodzi] trafiłem tutaj dzięki Google.

Ostatnimi czasy piszę tylko wiersze lub "lajfstory", ale mam też na sumieniu trochę fantasy niezbyt ambitnego, a wszystko można znaleźć tu: http://www.gothi.xt.pl

Ostatnimi czasy największą pasją mą jest tworzenie wraz z kumplami textowego mmorpg pod nazwą Quanaadu. Zainteresowanych gatunkiem odsyłam tu: http://www.quanaadu.xt.pl

No to chyba tyle. Czołem!
www.quanaadu.xt.pl

www.gothi.xt.pl

2
Witamy serdecznie i zapraszamy do umieszczania swoich tekstów, oczywiście w odpowiednich działach :D

pozdroowki 8)
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

4
Serdecznie witamy!:)
"Ale dosyć już o mnie. Mów, jak Ty się czujesz

z moim bólem - jak boli

Ciebie Twój człowiek."

8
Yo! Chopie zetnij tę szopę <lol> W średniowiecze się bawisz?:D Sorry, ale nie mogłem wytrzymać:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D

Chociaż gratuluję odwagi. Coż, taki już ze mnie zimny drań:)
Bohaterowie muszą zabijać potwory i zawsze je znajdą - jeśli nie na świecie, to w samych sobie.

Biedny człowieku, nie miej przed oczyma tego, czym jesteś, lecz to, czym będziesz.

9
Witamy. Całkiem bardzo się ciekawie przedstawiłeś.

PS: Manta... hmm a po uszach chcesz ?:P Ja dalem jako pierwejszy foto < awatar
„Daleko, tam w słońcu, są moje największe pragnienia. Być może nie sięgnę ich, ale mogę patrzeć w górę by dostrzec ich piękno, wierzyć w nie i próbować podążyć tam, gdzie mogą prowadzić” - Louisa May Alcott

   Ujrzał krępego mężczyznę o pulchnej twarzy i dużym kręconym wąsie. W ręku trzymał zmiętą kartkę.
   — Pan to wywiesił? – zapytał zachrypniętym głosem, machając ręką.
Julian sięgnął po zwitek i uniósł wzrok na poczerwieniałego przybysza.
   — Tak. To moje ogłoszenie.
Nieuprzejmy gość pokraśniał jeszcze bardziej. Wypointował palcem na dozorcę.
   — Facet, zapamiętaj sobie jedno. Nikt na dzielnicy nie miał, nie ma i nie będzie mieć białego psa.

10
Ja też chciałam wkleic foto, niestety mi sie nie udało...:( Mam dwie lewe rece i nie znam sie na kompach.....:)

z moim bólem - jak boli

Ciebie Twój człowiek."

11
Ah my God, Wiola.

Ale mnie rozbawiłaś:D Wystarczy chwile posiedzieć, pomyśleć i na pewno coś wymyślisz;) Wierz mi, to nic trudnego.

http://motonews.pl/forum/?op=fvt&t=131572&c=0&f=12

Pięć minut szukania:) Polecam www.google.pl, dobra sprawa!
Ostatnio zmieniony śr 24 maja 2006, 12:59 przez Obieżyświat, łącznie zmieniany 1 raz.
Bohaterowie muszą zabijać potwory i zawsze je znajdą - jeśli nie na świecie, to w samych sobie.

Biedny człowieku, nie miej przed oczyma tego, czym jesteś, lecz to, czym będziesz.

12
Martiniusie - racja - przepraszam :) Jakos sie tak przyzwyczailam do Twojego avatka, ze nie zwracam na niego uwagi ;)

A co do zdjęć - jesli nie chcecie wklejac przez forum, mozna zawsze wkleic na http://www.fotosik.pl/ - chyba nawet latwiej to zrobic :) Pozdrawiam

13
Obieżyświat ,chiałam wkleić swoje zdjęcie ,swoje własne....Nie sądze zeby było ono na google:)

Dodane po 7 minutach:

Przykazanie pierwsze: Bede sprawdzać linki za nim cos napisze, bede sprawdzac linki za nim cos napisze ,bede sparawd.....

Dodane po 35 minutach:

Sprawdziłam linka, ja nie chce wkleic zdjecia do posta ,tylko żeby był widoczny PRZY moim poście.OBOK. Wiem jak go zmniejszyc, ale nie wiem( pewnie sie teraz wygłupie) jak zrobić to żeby się zmniejszyła jego wysokość do 80 pikseli(chyba?).

z moim bólem - jak boli

Ciebie Twój człowiek."

15
Te, Obieżyświat, nie komplementuj mnie tak bo mi się słabo na seduszku robi ;p A jak wyglądam wiem dobrze i niestety przeczekać muszę... teraz już mniej szpoiasta strzecha jest, ale mi z tym i tak dobrze, grunt to oryginalność =] Po za tym jest to też pewien sposób do wprawiania ludzi wlepszy nastrój =p
www.quanaadu.xt.pl

www.gothi.xt.pl
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”