Carlos wita wszystkich

1
Cześć wszystkim użytkownikom.
Jakiś czas już obserwuje forum, czytając posty. Czytam tekst, zastanawiam się nad nim, oceniam fabułę, wyobrażam ją sobie przenosząc na miejsce wydarzeń. Potem czytam wasze oceny, oczy rosną z kolejną odpowiedzią i zdaję sobie sprawę, że czeka mnie ciężka praca.
Karol tak mi na imię choć wolę pseudo Carlos, jakoś mam sentyment do niego. Przeżyłem już trzydzieści-cztery wiosenek no w sumie to zbliża się trzydzieści-pięć he. Doświadczenie z pisaniem mam od roku 1997 tylko, że pisałem same wiersze. Określam je jako krótkometrażowe, czyli krótkie wyrażenie własnych myśli. Pewnego dnia przyszła mi myśl by napisać coś dłuższego niż kilkadziesiąt linijek. Strach i brak wiary we własne siły przekładały to ciągle na dalszy plan. Ale podjąłem walkę i już walkę i napisałem kilkanaście stron opowiadania, które dzielnie modyfikowałem według waszych wskazówek. Myślę, że podejmiemy dalszą współpracę w celu pisania najlepszych tekstów. Pozdrawiam Wszystkich

2
Witaj Karolu.
Miłej przygody z naszym forum i powodzenia w pisaniu!
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

Re: Carlos wita wszystkich

3
Witaj Carlosie
CarlosDoli pisze:...oczy rosną z kolejną odpowiedzią...
Tylko nie zapominaj o Swojej własnej ocenie tego, co napisałeś... lub tego, co jeszcze napiszesz.

CarlosDoli pisze:...czeka mnie ciężka praca.
Każdego czeka, tyle że ciężka praca wiele imion ma ;)

4
Teraz widzę, co napisałem. Wiem, że czeka mnie dużo pracy.
"Potem czytam wasze wypowiedzi i zdaję sobie sprawę, że czeka mnie ciężka praca nad własnymi tekstami" tak chyba lepiej brzmi te zdanie. Wiem, że mam problemy ze stylem i interpunkcją.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”