Salam alejkum

1
Witam serdecznie, znalazłam was przez przypadek i bardzo się tego ciesze. Już jakiś czas szukałam miejsca gdzie mogłabym pogadać z ludźmi, którzy tak jak ja starają się nie kalać za zbytnio języka polskiego i nie tylko!

Pisze już jakiś czas, czasami mam wrażenie że odkąd pamientam, jednak tylko czasami jest to coś co warto przeczytać. To tak jak ze zdjęciami, fotograf musi zrobić kilkadiesiąt zdjęć żeby zrobić to właściwe.

Pozdrawiam :D

2
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

6
Ale za to kalamy inne rejony.

Dzień dobry.
"Tymczasem zaś trzymajcie się ciepło i bądźcie dla siebie dobrzy".

Przedmowa - list do Czytelnika z "Zielonej mili" Stephena Kinga.

"Zawsze wiedziałem, że jestem cholernie wyjątkowy".

Damon Albarn

9
ogólnie nie wierze w przypadki, nie dają się wytłumaczyć logicznie. ale jeśl spojrzeć na to w określony sposób, to coś w tych przypadkach musi być ( i nie mam na myśli tych gramatycznych). Wystarczy tylko jedna chwila i czasami zmienia się całe życie, wystarczy zrobić o jeden krok więcei i rozwiają się przed nami całkiem inne możliwość niż dotej pory były dostępne. Właśnie taki przypadek miałam na myśli, że teraz moge liczyć na nowe możliwości. :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”