:)

1
Witam,

Mam 17 lat i uczęszczam do LO na profil biologiczno chemiczny, (choć chemiczka oświadczyła, że minęłam się z powołaniem). Dużo czytam, jednak nie są książki, jakie polecają nauczyciele. Dziwnym trafem nigdy nie zgadzam się z polonistką w sprawach lektur.

W przyszłości (dalszej lub bliższej) zamierzam pisać książki z dyplomem psychologii w kieszeni. Taki mam kaprys, o.

Na razie jestem tutaj, wśród ludzi, którzy nareszcie nie będą wzdychać, gdy z zapałem i niebezpiecznymi błyskami w oczach będę opowiadała o kolejnej przeczytanej książce, czy pracami nad kolejnym opowiadaniem.

2
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

4
Najbardziej lubie fantastykę, ale próbuję też innych, choćby obyczajowe, raz pokusiłam się na horror, chcę spróbować wszystkiego, a potem trzymać się tego co idzie mi najlepiej

Re: :)

7
Mysz.ka pisze:Na razie jestem tutaj, wśród ludzi, którzy nareszcie nie będą wzdychać, gdy z zapałem i niebezpiecznymi błyskami w oczach będę opowiadała o kolejnej przeczytanej książce, czy pracami nad kolejnym opowiadaniem.
Wzdychać nie zamierzam :evil:

Serwus Mysza!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”