Doberek :)

1
Witam wszystkich

Mam na imię Karolina i mam 24 lata - piszę jednak od szesnastki. Pisałam do tej pory do szuflady, jednak już od jakiegoś czasu wysyłam swoją książkę do różnych wydawnictw (i jest nawet pozytywny odzew, tylko wszyscy chcą ze współpłaceniem >_<, na które mnie nie stać :] ). Jestem fanką fantasy i romansów, dlatego też moje książki są połączeniem tych obu gatunków.

Pozdrawiam wszystkich i trzymajcie za mnie kciuki :)

2
Cześć. Trzymamy :D
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

3
to widać wysyłasz nie tam, gdzie trzeba - poszukaj sobie tematu, w którym wypowiadali się ci wy... ciućkani z własnej głupoty - bo zapłacili wydawnictwu.
tl;dr

Kawa moim bogiem.

4
Majorette pisze:w którym wypowiadali się ci wy... ciućkani z własnej głupoty
Maj, co za samokontrola ;)
I podoba mi się, jak Ci to wyszło, bo dawno nie słyszałem tego słowa.

Cześć, Dragona Rock!
A próbowałaś wysyłać do normalnych wydawnictw?
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude

5
No cóż, dzięki tej stronce zrezygnowałam z Radwana (dzięki Bogu, bo oni jako nieliczni mi odpisali i mieli mi wysłać kosztorys). A co do wydawnictw, gdzie się nie płaci, to wysłałam do kilku, ale na razie czekam na odpowiedzi. Naczekać się jednak nie mogę :] W sumie tak długo nie minęło... hmm :]

7
Cześć i czołem!

Rozgość, podziel twórczością i pytaniami. Mam tylko nadzieję, że nie przyprowadzisz do nas kolejnego Edwarda, chociaż... Stop. Jeżeli będzie dobrze napisany nikt nie będzie mógł powiedzieć złego słowa :D.

9
Dragona Rock pisze:Drogi MatMot, w sumie nie mam nic do Edwarda, ale moje książki są... pikantniejsze :]
dawaj* :-D

rozpakuj plecaczek, tam, w rogu sali dla agresywnych, jest jeszcze miejsce, moze cie nawet nie przywiażą do łóżka za fantasyromans ;-)

to znaczy o czym te romanse, o wampirach, elfach, dziki sex królewny z siedmioma pokurczami? :szatan:

*to znaczy za 30 dni na pustyni, ofc ;-)
Serwus, siostrzyczko moja najmilsza, no jak tam wam?
Zima zapewne drogi do domu już zawiała.
A gwiazdy spadają nad Kandaharem w łunie zorzy,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie mów o tym.
(...)Gdy ktoś się spyta, o czym piszę ja, to coś wymyśl,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie zdradź nigdy.

10
:twisted: Akurat to z czym się "dobijam" do wydawnictw jest typu mniej... hm... radykalnego ;) Ale pracuję nad kilkoma rzeczami. Mam książki o wampirach, wilkołakach, ostatnio nawet zaczęłam o inkubach :] No ale moje książki, poza oczywistymi "scanami" :] - są bardzo uczuciowe, z aspektami psychologicznymi. Także wydaje mi sie, że każdy by coś znalazł dla siebie :)

11
romans fantasy napisany przez inteligentną autorkę ( wnioskuje po tym, że nie napastujesz nas swoją "tfurczościom" - czyli przeczytałaś regulamin). czyli nie będzie tekstów w stylu " ach tak bardzo cię kocham ukochany... < wymiot jednorożcem>"?
tl;dr

Kawa moim bogiem.

12
maj :-D

dragona, z mordują tam kogoś czy tylko się inteligentnie kochają?

13
Najlepiej jakby mordowali sięz miłości. Inteligentnie i namiętnie :D
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

14
ithilhin pisze:Najlepiej jakby mordowali sięz miłości. Inteligentnie i namiętnie :D
dobrze mówi, wódki jej dać :szatan: :szatan: :szatan:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”