Latest post of the previous page:
Uznajmy po prostu tę dyskusję za zakończoną, i zobaczmy co będzie dalej.32
Bardzo szybko. Przeczytaj duskusję i wyciągnij wnioskiA Ty, podejrzewam szybko wysunąłeś wniosek, że jestem właśnie taką wredną i złośliwą osobą

No tak. Złośliwość to nie zarzucanie kłamstwa. Posypuję głowę popiołem.Otóż nie pamiętam, abym był w stosunku do kogoś złośliwy
Opinią byłoby też stwierdzenie, że tekst to "dno". Nie, to nie jest moja opinia. Nie czytełm tego, więc nie wiem.A nie sugerowania (wręcz w autorytatywny sposób), jakoby w opowiadaniu nie było tezy. Dla wielu, możliwe że i dla ciebie - jest to może zbyt subtelne, by zauważyli różnicę między takim sugerowaniem - a tym co nazywamy opinią.
że coś jest dla ciebie jasne, nie znaczy, ze dla innego. Dla mnie jasna jest mitologia nordycka, dla ciebie może fizyka kwantowa. jestem idiotą, bo jej nie rozumiem? No właśnie.A nie sugerowania (wręcz w autorytatywny sposób), jakoby w opowiadaniu nie było tezy. Dla wielu, możliwe że i dla ciebie - jest to może zbyt subtelne, by zauważyli różnicę między takim sugerowaniem - a tym co nazywamy opinią.
Czyli chcesz rozmawiać z osobami o twoim "światopoglądzie" czy jak to tam nazwać?Tymczasem tezie poświęcony jest obszerny fragment. Stąd mój sprzeciw wobec teoretyzowaniu, że czytelnik mógł nie zauważyć, czy bóg wie co tam jeszcze - jak również stąd moje nawoływanie o zdrowy rozsądek przy opiniowaniu sporu.
Nie, nie było chyba jeszcze takiej kłótni, więc się nie znajdzie. Przykro mi.Po Twoim głosie dołączającym do chóru, coraz bardziej zaczyna ciekawić mnie, czy znajdzie się na tym forum ktoś, kto będzie mnie rozumiał.
Ale już to zrobiłeś!Naprawdę nie ma potrzeby - ze swojej strony mogę obiecać, że nikomu nie zarzucę kłamsta.
Poszukaj na tym forum "przykalskiwacza". Znajdziesz maksymalnie dwóch-trzech. Każdy ma odrębne zdanie. Każdy z nas.Jeśli wyeliminujecie wszystkich, którzy mają skonkretyzowane własne i odrębne zdanie -
Pooglądaj sobie forum, zobaczysz jak różnorodne są nasze opinie.
Nie uznaję kogoś nazywającego jakąś osobę idiotą lub kłamcą, bo czegoś nie rozumie/nie zauważyła za fajnego.Nie banujcie , bo naprawdę jestem fajnym gościem i nie lubię być złośliwym.
Powiało chłodem :F
Are you man enough to hold the gun?