DRABBLE NA NIEDZIELĘ NR 14

1

DNN numer 14,
czyli same kobiety, chyba że mężczyźni. Raz tak, raz siak.

ZAPRASZAMY!

Do pobrania:
TUTAJ
[img]https://fbcdn-sphotos-c-a.akamai ... c495[/img]

===>>>
Zapraszamy też na profil DNN na Twarzoksiażce :)
===>>>
Ostatnio zmieniony sob 14 cze 2014, 11:17 przez ithi, łącznie zmieniany 1 raz.
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

2
Rozkoszne, doprawdy.

Ach, gdybym i ja mogła w przyszłości dołożyć swoją cegiełkę w dziele budowy Drabble (Drabble'i? Drabbli? Drabblów? Oo) na Niedzielę, tak dziś urozmaicających mi noc! I to (prawie) zaraz po opublikowaniu :)

4
MaciejŚlużyński, Bo my mamy dwa problemy:
1. Taki właśnie DNN - w "dziwnej", niedzisiejszej szacie nam się podoba
2. I nie wiemy, jak to się ma do dzisiejszych nośników i techniki.

[ Dodano: Nie 08 Cze, 2014 ]
i pytanie do tych, co UMIEJĄ i by POMOGLI, żeby - jak mówi Maciej - się chcieli pobawić i złożyć to jakoś tak bardziej "czytnikowo", ?
Granice mego języka bedeuten die Grenzen meiner Welt.(Wittgenstein w połowie rozumiany)

5
Mogę się pobawić. Jednak od razu trzeba przyjąć pewne założenia. Kwestia rezygnacji z kolorów (e-ink nie ma kolorów a jak ma to są jeszcze bardzo drogie), zmiana układu na bezstronny bardziej układ treści niż graficzny układ. Ilustracje w skalach szarości jednak jednak raczej nie jako tło ale tu trzeba zobaczyć jak wyjdzie.
Wszechnica Szermiercza Zaprasza!!!

Pióro mocniejsze jest od miecza. Szczególnie pióro szabli.
:ulan:

6
Numerek 14 wyszedł! Dostało się babom.
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

7
Grimzon pisze:Mogę się pobawić. Jednak od razu trzeba przyjąć pewne założenia. Kwestia rezygnacji z kolorów (e-ink nie ma kolorów a jak ma to są jeszcze bardzo drogie), zmiana układu na bezstronny bardziej układ treści niż graficzny układ. Ilustracje w skalach szarości jednak jednak raczej nie jako tło ale tu trzeba zobaczyć jak wyjdzie.

Dzięki!
Co być potrzebował?
Same teksty do epuba przerobić umiem, poległam przy obrazkach bo się rozjeżdżają z tekstem. Podejrzewam, że w edycji trzeba jakiś magiczny fragment skryptu dodać czy coś.
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Drabble na Niedzielę”