Witam społeczność w całym jej rozmachu i kolorycie. Cześć zalogowanym, którzy w przeszłości ośmielili się zrobić ten "pierwszy krok". Siema nieśmiałym, którzy wertują forumowe strony ze swych anonimowych pozycji. Żywię nadzieję, że swoją dezercją z szeregów bezimiennych chałturników wniosę trochę tego i deko owego, ale przede wszystkim pożytecznego w merytoryczną część prowadzonej tu dysputy. Liczę również, ba jestem pewien, iż konstruktywna krytyka jaką zostanę przez Was obłożony, w sposób pozytywny wpłynie na jedno z moich wielu zamiłowań - a jest nim wiadomo co.
Tak więc wita Was, nie bezimienny już lecz całkiem realnie zaistniały na forum, Dawid:)
3
W Wordzie;) A ta serio to domeną moją była, że tak powiem, publicystyka. Pisywałem na łamach kilku blogów jak i na użytek mojej najbliższej grupy przyjaciół - skali globalnej to nie przybrało. Ciekawsze teksty wrzucę w odpowiednim dziale, gdyż odnalazłem kilka fajnych i myślę, że nieźle napisanych - nawet z perspektywy minionego czasu, tekstów. Obecnie smakuję sztuki pisania powieści i mam nadzieję, że podołam wyzwaniu - a już na starcie mogę stwierdzić, że jest wielkie.