Winicjusz

1
Ma imię mam Łukasz, nick Winicjusz ale możecie się do mnie skrótowo nazywać Klingonem. :D

Jestem młodym pisarzem, który zaczął pisać coś w stylu zbioru opowiadań będącego apokryficznym dziełem w świecie Star Treka. Niestety mój dysk twardy nie wytrzymał pracy i nawet BIOS go nie wykrywa, więc startujemy od nowa.

Ponadto jestem zapalonym miłośnikiem historii, dwa razy przeczytałem Pieśń Lodu i Ognia, opowiadania o Dunku i Jaju, powieści Elżbiety Cherezińskiej o Piastach oraz kilka innych książek historycznych, których nazw nie jestem w stanie w tej chwili napisać. Obejrzałem ponadto wszystkie filmy Star Treka, oglądam także: Następne Pokolenie, Enterprise oraz Voyager.

Ciekawy rozrzut - historia-fantasy, science-fiction i nauka w zawodzie elektronika [jak myślicie, przyda się w pisaniu o Star Treku?].

5
Jezus Maria, nawet tutaj Ilmen. Idę sobie strzelić w łeb.
Coś mi się widzi, że chyba jesteś nie tyle miłośnikiem historii, co miłośnikiem powieści fantastyczno-historycznych
No właśnie ;P
[img]http://i72.photobucket.com/albums/i182/ThePetro/promobar_zps2b9a5402.png[/img]
(...) Dla Historii liczy się tylko wielki cel, przymyka oczy na środki, które doprowadziły do niego. Wywyższa zwycięzców, gardzi pokonanymi. - Zbigniew Nienacki.

7
Petro pisze:Jezus Maria, nawet tutaj Ilmen. Idę sobie strzelić w łeb.
Łomatko, a co jest z naszym nowym userem nie tak? :mrgreen: :lol:
Petro pisze:Cytat:
Coś mi się widzi, że chyba jesteś nie tyle miłośnikiem historii, co miłośnikiem powieści fantastyczno-historycznych

No właśnie ;P
Toż to jeszcze nie zbrodnia!
Choć rzeczywiście lepiej byłoby określać swoją fascynację poprawnie.

8
Trochę już wydoroślał, ale znam go z innego forum, gdzie był pospolitym trollem internetowym. No i miał tysiąc multi-kont, tak jakby nikt miał się nie domyślić, że on to on.

Zbrodnia nie, ale rzeczy trzeba nazywać po imieniu :-)
[img]http://i72.photobucket.com/albums/i182/ThePetro/promobar_zps2b9a5402.png[/img]
(...) Dla Historii liczy się tylko wielki cel, przymyka oczy na środki, które doprowadziły do niego. Wywyższa zwycięzców, gardzi pokonanymi. - Zbigniew Nienacki.

11
Nie tysiące tylko 23 Petro. I nie trollem tylko "trochę nie odnajdującym się graczem". Nie twierdzę, że lepszym :) ale z multikont już wyrosłem :D

12
nuqneH :D

Jak ci twardziel padł to w dobrych serwisach są w stanie odzyskać dane i to wcale nie kosztuje jakoś mega drogo.
God's in his heaven, all's right with the world.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”