Latest post of the previous page:
Nie liczy się!
Moderatorzy: Poetyfikatorzy, Weryfikatorzy, Moderatorzy, Zaufani przyjaciele
 Łał co? Hm, pamiętnik, gdzie ładnie naprodukowałem 6800 znaków. Nie wiem, czy to dużo, czy mało. Chciałbym, aby tak było dzień w dzień ...
 Łał co? Hm, pamiętnik, gdzie ładnie naprodukowałem 6800 znaków. Nie wiem, czy to dużo, czy mało. Chciałbym, aby tak było dzień w dzień ...  . Bez tego ostatniego plan na bank legnie w gruzach.
. Bez tego ostatniego plan na bank legnie w gruzach. )
  )
Dokończyłem dzisiaj. Listopad 2014r. Wiem, że teraz przez rok będę ją poprawiał, potem przez kolejne lata szukał wydawcy, którego i tak nie znajdę i wszystko pójdzie w piz..., a ja z załamki odbiorę sobie życie strzałem z łuku, ale walić to, teraz się cieszę! ;DDokończyć drugą powieść do końca września, ale najlepiej do końca lipca.

Zdradzisz, jaka tematyka tym razem?
 Zdradzisz, jaka tematyka tym razem?
Coś w rodzaju kontynuacji Hiki.Galla pisze:Zdradzisz, jaka tematyka tym razem?

Tego ci życzę.Galla pisze:Może Cel będzie światełkiem w tunelu - do wiosny
 Żeby świeciło tak długo jak trzeba.
 Żeby świeciło tak długo jak trzeba. 
 Ukończony tekst to znacznie więcej niż połowa sukcesu
 Ukończony tekst to znacznie więcej niż połowa sukcesu 
To jest bardzo fajne uczucie.padaPada pisze:Moje słowa z grudnia 2011r (ale chyba coś jest nie tak z kalendarzem)
Dokończyłem dzisiaj. Listopad 2014r. Wiem, że teraz przez rok będę ją poprawiał, potem przez kolejne lata szukał wydawcy, którego i tak nie znajdę i wszystko pójdzie w piz..., a ja z załamki odbiorę sobie życie strzałem z łuku, ale walić to, teraz się cieszę! ;DDokończyć drugą powieść do końca września, ale najlepiej do końca lipca.
 .
. .
.