Hej

Jestem tutaj nowa, więc postanowiłam powiedzieć o sobie kilka słów. Na imię mi Iwona, w listopadzie kończę osiemnaście lat. Odkąd tylko pamiętam, uwielbiałam czytać. Jako mała dziewczynka pokochałam "Dzieci z Bullerbyn" i "Anię z Zielonego Wzgórza", następnie przyszedł czas na nieco poważniejsze lektury. Polubiłam twórczość Jodie Picoult, która do tej pory pozostaje moim mentorem, jeśli chodzi umiejętność spojrzenia na los bohaterów z wielu różnych perspektyw. W chwili obecnej czytam wyłącznie lektury ze względu na brak czasu, dlatego też ze zniecierpliwieniem czekam na rozpoczęcie wakacji - na mojej półce kurzy się (niestety!) tyle ciekawych pozycji! Podczas ubiegłych lat zdążyłam się przerzucić na science-fiction.
Jeżeli zaś chodzi o pisanie - nie wiem, czy robię to dobrze, jednak nie wyobrażam sobie życia bez ciągłego myślenia nad przyszłością wykreowanych przeze mnie postaci. Kiedy jestem w swojej samotni, mogę całkowicie oderwać się od świata. I to właśnie dzięki tworzeniu opowiadań. Może wkrótce znajdę w sobie dość odwagi, by coś tu opublikować. Póki co znajdziecie mnie na platformie blogger.
To tyle

Trochę się rozpisałam, ale mam nadzieję, że nie zanudziłam was na śmierć.
Kreuję swoją własną rzeczywistość.