334
Super okładka :) Treść pewnie również! Gratuluję.
"Laugh and the world laughs with you, weep and you weep alone." Ella Wheeler Wilcox

335
Reaktywowano Magazyn Fantastyczny i na cześć tego wydarzenia wydano antologię Magazyn Fantastyczny: The Best część 1.

Tak się składa, że debiutowałem w MF opowiadaniem Gejsza i ten tekst właśnie znalazł się w antologii. Jeśli ktoś się wybiera na jutrzejsze Dni Fantastyki do Wrocławia, bez wahania powinien zanabyć tę zacną pozycję. ;)

http://magazynfantastyczny.blogspot.com ... esc-1.html

SPIS TREŚCI (całkiem niezłe nazwiska!)

Smak deszczu - Henryk Tur
In odore sanctitatis - Piotr Patykiewicz
Wczorajszy deszcz - Sebastian Uznański
Stirlitz i japoński Go-lem - Eugeniusz Dębski
Gejsza - Tomasz Przewoźnik
Wystarczy - Łukasz Śmigiel
Non omnis moriar - Sebastian Chosiński
Wyrwane skrzydła - Tomasz Kaczmarek
Nieproszone - Michał Gacek
Syrenka - Marcin M. Drews
100.000 BC - Marek Ścieszek
Oczy Mahaberusa - Magdalena Zimniak
Synowie Kaina - Grzegorz Gajek
Rolf, diabeł i czarna wieża - Paweł Lach
Pies i dusze łotrów - Andrzej W. Sawicki
Hipopotam - Kazimierz Kyrcz. Łukasz Radecki
Odgłosy cytadeli - Robert Cichowlas

Tytuł: Magazyn Fantastyczny: The Best część pierwsza
Wydawca polski: Wydawnictwo Roberta Zaręby
Data wydania: Czerwiec 2015
Liczba stron: 368
Format: A5
Okładka: miękka, kolorowa
Cena detaliczna 29,90 zł
Leniwiec Literacki
Hikikomori

336
http://www.ravelo.pl/eperu-augusta-doch ... 54775.html
czyli 16 lipca już w księgarniach.
Gdy Ktoś z Was kupi, lub chociaż weźmie do ręki polecam zajrzeć do podziękowań ;)

Na stronie wydawnictwa BIS informacja do notki o mnie:
Eperu to jej debiut. Wkrótce druga część cyklu „Wędrowcy” - Habbatum.

Jak już się chwalić, to hurtem ;)
czyli moim drugim/trzecim dzieckiem: Anatomia uległości (powieść obyczajowa z wątkiem erotyczno-sensacyjnym).
Powinna się ukazać początkiem 2016 roku - wydawnictwo Lucky.

I nie spoczywam na laurach, czyli realizuję trzeci projekt (kolejna po Wędrowcach seria), a w planach czwarty...
;)

337
Strach się bać, tempo stachanowskie :) Gratulacje.
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

340
Dzięki :)
Staram się pracować zgodnie ze wskazówkami Mistrza, czyli Andrzeja (samo się nie napisze). Tłukę w klawisze, zresztą nie ma innego wyjścia :P , gdy się cyklem debiutuje...

341
Augusta, brawo brawo! Gratulacje :*
BTW okładka AU w sepii jest lepsza. :)
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

344
Dzięki :) Wszystkim bardzo serdecznie.

Co do tej sepii, rzeczywiście okładeczka interesująco się przerobiła (samoistnie).

Wena na razie jest, gorzej z czasem ;)
Pierwszy raz w życiu piszę z batem nad głową ( kończę Habbatum) i gdy tylko zaczynam prokrastynować, czuję wyrzuty :D.
Na dodatek moja familia chyba się ostatnio wściekła (zawracanie czterech liter), rozważam włam i przetrwanie najbliższego roku w jakimś więzieniu (a tam postaranie się o izolatkę z WiFi).

Na szczęście Anatomia może funkcjonować samodzielnie, więc ewentualną kontynuację rozważę tylko w sytuacji spektakularnego sukcesu ;)

A ten czwarty projekt to sprawa jednoczęściowa, bardzo kusząca (spotkałam człowieka, żywą historię i to taką ekstremalnie ciekawą i niespotykaną).

345
Augusta, gratulacje! Gnaj przez bezdroża klawiatury ;)

A pierwsza okładka kojarzy mi się z plakatami filmowymi Bollywood :)
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude

Wróć do „Sukcesy Weryforumowiczów”