46

Latest post of the previous page:

I jakość i liczba nie imponuje, ale powoli idę do przodu.

Po kolejnej przerwie 2284
„Czytelnik żyje tysiącem żyć zanim umrze. Ten zaś, kto nie czyta – tylko jednym.”
- George R. R. Martin

47
Dopisałem jeszcze trochę, łączny wynik na dziś 4003
„Czytelnik żyje tysiącem żyć zanim umrze. Ten zaś, kto nie czyta – tylko jednym.”
- George R. R. Martin

48
1342 znaki. Dni pisania z rzędu: 2

Zobaczymy ile dni z rzędu uzbieram.
- George R. R. Martin

50
Dzięki, tobie też życzę dalszej konsekwencji bo widzę, że do tej pory masz dobre tempo.

Wczoraj:
1289 znaków. Dni pisania z rzędu: 3
- George R. R. Martin

52
1602 znaki. Dni pisania z rzędu: 4
- George R. R. Martin

53
Wczoraj:
1358 znaków. Dni pisania z rzędu: 5
- George R. R. Martin

54
Wczoraj:
1440 znaków. Dni pisania z rzędu: 6
- George R. R. Martin

55
Obserwuję, dopinguję, nabijaj te dni z rzędu, sam zauważyłem, że regularnością można wiele zwojować.
Pisarz miłości.

56
1282 znaki. Dni pisania z rzędu: 7

Z regularnością zawsze było u mnie słabo, a zliczanie dni z rzędu (na razie) zmotywowało mnie do działania. Bez tego małego licznika w ostatnim tygodniu odpuściłbym w niektóre dni.
- George R. R. Martin

57
1318 znaków. Dni pisania z rzędu: 8
- George R. R. Martin
ODPOWIEDZ

Wróć do „Maraton pisarski”