Latest post of the previous page:
A ja przypuszczałem, że celem eksperymentu było sprawdzenie, czy prawo karmy rzeczywiście działa
BTW, serio uważasz że zdołałbyś styl wygładzić tak bardzo, że przedstawione tezy stałyby się sensowniejsze?
Moderatorzy: Poetyfikatorzy, Weryfikatorzy, Moderatorzy, Zaufani przyjaciele
Latest post of the previous page:
A ja przypuszczałem, że celem eksperymentu było sprawdzenie, czy prawo karmy rzeczywiście działaani serio ani w żartach tak nie uważam, w ogóle nawet mi to do głowy nie przyszło. napisałem wszak:Jason pisze:BTW, serio uważasz że zdołałbyś styl wygładzić tak bardzo, że przedstawione tezy stałyby się sensowniejsze?
czyli że gdyby styl był trochę lepszy, powiedzmy neutralny (czyli bez błędów i słabości jak teraz ale i nie olśniewający) to nad stylem nikt by się nie rozwodził, każdy powiedziałby tylko: błędów ni ma, szału ni ma, przejdźmy więc do treści. a wybierając styl jaki jest niepotrzebnie skupiłem na nim uwagę, choć gdybym wygładził go za bardzo wtedy gadaliby: świetny styl mający przesłonić denną treść. chodzi mi więc o to, że najlepszym stylem dla tego typu tekstu będzie taki który można określić jednym słowem: poprawny. ech, tłumaczyć takie rzeczy...Smoke pisze:okazało się, że nieuzbrojenie tekstu w lepszy styl odwróciło niepotrzebnie uwagę od treści, stąd też moje wątpliwości, czy styl nie powinien być przynajmniej neutralny jakościowo
Tracisz czas karmiąc trolla.Jason pisze: BTW, serio uważasz że zdołałbyś styl wygładzić tak bardzo, że przedstawione tezy stałyby się sensowniejsze?
Wynik meczu był jasny od początku, bo przecież czarny rycerz zawsze wygrywa!Smoke pisze:btw Jason na pewno ma świadomość, że teraz są tylko takie pomeczowe przepychanki w drodze do szatni, niemogące już zmienić wyniku meczu
Wróć do „Dziennikarstwo i publicystyka”