Witajcie serdecznie

1
Witam wszystkich,

w sieci posługuję się personaliami Daniel von Witt. Imię wirtualne tożsame jest też z realnym. Zarejestrowałem się u Was już kilka dni temu, początkowo jednak chcąc chociaż pobieżnie przejrzeć forum i zorientować się w panujących tutaj zwyczajach. Wszystko jest fajnie zorganizowane, więc na początek pochwała dla zarządzających tym przybytkiem :)

Mam 29 lat. Od kilkunastu miesięcy prowadzę własną działalność gospodarczą. W wolnych chwilach, których wygospodarowuję dość sporo, lubię doświadczać sztuki różnego rodzaju. A to film, a to muzyka, a to właśnie literatura. Współcześnie większość mojej aktywności w tym ostatnim zajmuje czytanie, choć zdarza mi się coś naskrobać, głównie w mikronacjach (również moim hobby). W przeszłości pisałem głównie wiersze. Podczas mojej obecności u Was postaram się je pokazać, uprzedzając, że powstawały, gdy byłem nastolatkiem, więc ich jakość nie będzie oszałamiająca :)

Pozdrawiam wszystkich serdecznie,

(-) DvW

Witajcie serdecznie

2
Witaj. To może przedstaw nam coś nowego? Po czorta nam czytać Twoje wiersze z dzieciństwa, skoro sam uważasz, że nie są nadzwyczajne? Jak dostaniesz literackiego Nobla, wtedy co innego. Dziennikarze wygrzebią nawet rachunki z Biedronki. Jednak to jeszcze nie teraz... :)
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

Witajcie serdecznie

3
Daniel von Witt pisze:[W przeszłości pisałem głównie wiersze. Podczas mojej obecności u Was postaram się je pokazać, uprzedzając, że powstawały, gdy byłem nastolatkiem, więc ich jakość nie będzie oszałamiająca
To je popraw:)
Witaj.

Witajcie serdecznie

4
Daniel von Witt pisze: więc na początek pochwała dla zarządzających tym przybytkiem

widzicie, chłopak wie jak zacząć ;)
cześć.
#nowirobiąkawę na dole na czacie.
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

Witajcie serdecznie

6
Daniel von Witt pisze:(...) W przeszłości pisałem głównie wiersze. Podczas mojej obecności u Was postaram się je pokazać, uprzedzając, że powstawały, gdy byłem nastolatkiem, więc ich jakość nie będzie oszałamiająca :)
pokaż coś nowego.

btw, posty jednowyrazowe sa zakazane :-P

edit: skleroza :mrgreen: cześć, rozgość się na wery :mrgreen:
Serwus, siostrzyczko moja najmilsza, no jak tam wam?
Zima zapewne drogi do domu już zawiała.
A gwiazdy spadają nad Kandaharem w łunie zorzy,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie mów o tym.
(...)Gdy ktoś się spyta, o czym piszę ja, to coś wymyśl,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie zdradź nigdy.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”