Latest post of the previous page:
Cóż, sprawdź w słowniku, a potem pogadamy, bo najwyraźniej umknęły ci fragmenty o pisowni obcojęzycznych nazw własnych
Moderatorzy: Poetyfikatorzy, Weryfikatorzy, Moderatorzy, Zaufani przyjaciele
Latest post of the previous page:
Cóż, sprawdź w słowniku, a potem pogadamy, bo najwyraźniej umknęły ci fragmenty o pisowni obcojęzycznych nazw własnych

słowniki online są dostępne
 słowniki online są dostępne 

Kontynuuj :-)
 Czy to będzie=jest o piciu wódy w różnych postaciach?  Ja niewątpliwie Trąba jestem, ale taka nie za wielka. :oops:  Czy mogę liczyć, że Pani  ravva mnie oświeci?
 Czy to będzie=jest o piciu wódy w różnych postaciach?  Ja niewątpliwie Trąba jestem, ale taka nie za wielka. :oops:  Czy mogę liczyć, że Pani  ravva mnie oświeci? Rozumiem, że jest to niewielki fragment i istota, czyli powrót z pogrzebu oraz emocje z tym związane, są opisane w innym miejscu? Przepraszam, że tak drążę upierdliwie, to takie moje hobby. Lubię wiedzieć "co artysta chciał przez to powiedzieć?", a tu akurat mogę o to zapytać :wink:
  Rozumiem, że jest to niewielki fragment i istota, czyli powrót z pogrzebu oraz emocje z tym związane, są opisane w innym miejscu? Przepraszam, że tak drążę upierdliwie, to takie moje hobby. Lubię wiedzieć "co artysta chciał przez to powiedzieć?", a tu akurat mogę o to zapytać :wink:
Wróć do „Opowiadania i fragmenty powieści”