Hejka

1
Witam wszystkich bardzo serdecznie.

Nazywam się Adrianna, mam 19 lat i od października będę dzielnie walczyła ze studiami na SGH.
Uwielbiam czytać, grać w RPGi, kocham taniec towarzyski (i różne inne sporty - lubię się umęczyć) i interesuję się bronią białą.

Marzę o zostaniu pisarką od wczesnych klas podstawówki (ach, jak sobie przypomnę "powieść" pisaną w wieku ośmiu lat) i oczywiście ciągle coś skrobię. Jestem niestety z natury istotką dość nieśmiałą, więc moją twórczość jak dotąd poznawali tylko znajomi i rodzina (pomijając felietony do szkolnej gazetki). Ale najwyższa pora się przełamać!
Troszkę się tu zaaklimatyzuję i pomęczę Was nieco swoimi opowiadaniami. :)

2
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

3
Witaj Adrianno. Masz kapitalny avatar i ciekawe zainteresowania. Życzę Ci powodzenia na łamach forum :)
Miłości jestem posłuszna i szczęściu się nie opieram!
I czuję twoją pieszczotę i coraz bardziej zanikam,
I czuję twe pocałunki i coraz bardziej umieram.

Rok nieistnienia B. Leśmian

5
O, kotek.
Właśnie sprawiłaś, że zatęskniłem za swoim.

Witaj, rozgość się.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

6
Adrianna pisze:Troszkę się tu zaaklimatyzuję i pomęczę Was nieco swoimi opowiadaniami.
Pomęczę... Dobre sobie :P

Hejka

7
Ufff... Odkopałam.
Wpadam po dłuuugim milczeniu (czy tam prawie milczeniu) i to jeszcze dając Wam opkiem po oczach, więc uznałam, że warto się przywitać ponownie.
Miło widzieć dużo znajomych nicków i duuuuuużo więcej nowych :) Pozdrowienia dla wszystkich.
Powiadają, że taki nie nazwany świat z morzem zamiast nieba nie może istnieć. Jakże się mylą ci, którzy tak gadają. Niechaj tylko wyobrażą sobie nieskończoność, a reszta będzie prosta.
R. Zelazny "Stwory światła i ciemności"

Strona autorska
Powieść "Odejścia"
Powieść "Taniec gór żywych"
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”