Witajcie

1
Jestem osobą o spokojnym charakterze, miłośniczką zwierząt i przyrody. Bardziej lubię czytać, niż pisać. Trafiłam tu przypadkowo i po przejrzeniu kilku tematów pomyślałam: czemu by się nie zarejestrować? Wczoraj założyłam konto i napisałam komentarz pod czyimś opowiadaniem. Widzę, że został usunięty. Dziwne, bo nie było w nim nic obraźliwego. Jedynie dwie czy trzy lekko krytyczne uwagi...

Witajcie

3
Dzień dobry :)
Już został przywrócony. Był jedynie ukryty - czekaliśmy na Twój post w tym dziale.
Fajnie, że jesteś.
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

Witajcie

4
I wszystko jasne! Najpierw trzeba pokazać się tutaj, a dopiero potem można pisać gdzie indziej. Przyznaję, że wczoraj niezbyt dokładnie przeczytałam regulamin. :)

Witajcie

5
Cześć, Kamienna :) Trochę późno pozdrawiam, ale lepiej niż wcale :)
Piszę. Wspomnienia. Miniaturki. Satyriady. Drabble. Fraszki. Facecje. Podobne. Wystarczy.

Witajcie

6
Cześć. Zgadzam się: lepiej późno niż wcale :) Niewiele napisałam o sobie w tym wpisie (nie podałam wieku, imienia, miejsca zamieszkania itd), ale to dlatego, że jestem osobą raczej skrytą :)
I przy okazji taka refleksja: niedługo minie miesiąc, odkąd pod wpływem impulsu założyłam tu konto. I spodobało mi się. Zaglądam niemal codziennie. Przynajmniej na kilka minut.

Witajcie

7
kamienna pisze: Zaglądam niemal codziennie. Przynajmniej na kilka minut.
Coś jest tutaj takiego, że wciąga.

W starej wersji forum był podpis na shoutboxie: "miast pisać siedzą na SB" i była wymieniona ławeczka, tych co siedzą najwięcej. często na pierwszym miejscu był Andrzej, co było niezmiernie zabawne :)
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

Witajcie

9
kamienna pisze: Szkoda, że zrezygnowano z pokazywania tej ławeczki :) A forum bardzo wciąga. Można usiąść przy komputerze i czytać godzinami.
To prawda. Muszę pozbyć się tego, świeżo nabytego nawyku, aby nie stał się nałogiem. Nie mam zbyt dużo wolnego czasu... a wpierw włączam i zaglądam na mChat, zamiast robić coś innego, a dopiero potem zaglądać. Muszę wziąć się porządnie za siebie i wykazać silną wolę - wpierw robota, potem "ławeczka" :)
Piszę. Wspomnienia. Miniaturki. Satyriady. Drabble. Fraszki. Facecje. Podobne. Wystarczy.

Witajcie

10
Ja akurat na mCzat zaglądam rzadko. Wiadomo, jak się zajrzy, to w mig mija mnóstwo czasu. I nie starcza go na czytanie książek, a dałam sobie słowo, że codziennie będę czytać przynajmniej przez dwadzieścia minut. :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”