Moje uszanowanie!
Na forum sprowadza mnie chęć pracy nad warsztatem, a także ciekawość tego czy moje doszufladowe przemyślenia będą zdatne do czytania (znaczy się zweryfiko-watoriumowane) - jeszcze z nikim się nimi nie dzieliłem, więc ich wartość jest mi nieznana, a że ciekawość jest rzeczą ludzką, no, sami rozumiecie.
Zapoznałem się z regulaminem, postaram się nie sprawiać problemów i trzymać w ryzach moją zgryźliwą naturę.
O sobie krótko: uwielbiam Orwella, Kunderę, Myśliwskiego, Vonneguta, Kafkę, Huxley'a (kolejność przypadkowa), w ostatnim czasie na kolana rzucił mnie Watts. Kiedyś bawiłem się w poezję (z małymi i kompletnie niezasłużonymi sukcesami), obecnie zajmuję się głównie żonglowaniem przeładowanym terminarzem i myśleniem co zrobić, żeby wszystkim żyło się lepiej.
Mam nadzieję, że uda mi się tutaj zaaklimatyzować, poznać ciekawych ludzi i nakraść wiedzy. Będę wdzięczny za rady, które ułatwią mi start na forum (list powitalno-pomocowy mam już za sobą) :>
Pozdrawiam,
Konrad
Będę w miarę grzeczny, słowo!
2Hej.
czekamy na pierwsze próby w tuwrzuciu, bliżej możesz się poznać na eSBeku (chacie).
Na rady bym jednak nie liczył, poza jedną, która przewija się wszędzie i zawsze: dużo czytaj i dużo pisz.
Poza tym, witaj i baw się dobrze.
czekamy na pierwsze próby w tuwrzuciu, bliżej możesz się poznać na eSBeku (chacie).
Na rady bym jednak nie liczył, poza jedną, która przewija się wszędzie i zawsze: dużo czytaj i dużo pisz.
Poza tym, witaj i baw się dobrze.
I told my whole body to go fuck itself Patrick Coleman, Churchgoer
3Witaj w klubie, tu sami złośliwcyPanKonrad pisze: trzymać w ryzach moją zgryźliwą naturę.

Najlepsze są wspólne łomoty na słabo piszących:]
Jak na początku dostaniesz wciry to się nie przejmuj. Odbijesz sobie na innych:)
4Witaj
Wystawiaj komentarze (tylko tak "od serca"
) i wrzucaj swoje teksty. W ten sposób najwięcej można się nauczyć
Dobrej zabawy!

„Styl nie może być ozdobą. Za każdym razem, kiedy nachodzi cię ochota na pisanie jakiegoś wyjątkowo skocznego kawałka, zatrzymaj się i obejdź to miejsce szerokim łukiem. Zanim wyślesz to do druku, zamorduj wszystkie swoje kochane zwierzątka.” Arthur Quiller-Couch
FB - profil autorski
FB - profil autorski
5A im większe wciry, tym większa szansa, że za rok wydasz książkę (mówię z doświadczenia)

Powodzenia

6cmok cmok Augusta, ffcale nie dostałaś mocnych wcirów:)) tylko takie sobie...Augusta pisze:A im większe wciry,

8Witaj
I pamiętaj, żeby nie słuchać rad tych, którzy nic nie osiągnęli ;P.
Uśmiechając się do deszczu mniej się moknie
9No, dokładnie

I told my whole body to go fuck itself Patrick Coleman, Churchgoer
10Taktykę mam już opracowaną - wciry będę tłumaczył zawiścią, ot co. Poza tym sukces komercyjny niekoniecznie jest sukcesem, chociaż przyznam, że początkowe dzieła Kinga czytało mi się przyjemnie 

11Hej!
Mam drobne pyanie. Byłeś kiedykolwiek, gdziekolwiek na jakiejś stronie zalogowany pod pseudonimem Cromrad? Wiem, jeśli nie, pytanie wyda się głupie.
Mam drobne pyanie. Byłeś kiedykolwiek, gdziekolwiek na jakiejś stronie zalogowany pod pseudonimem Cromrad? Wiem, jeśli nie, pytanie wyda się głupie.
"Niechaj się pozór przeistoczy w powód.
Jedyny imperator: władca porcji lodów."
.....................................Wallace Stevens
12Nie przyznaję się, a pytania nie uznaję za głupie lecz za arcyzabawne (Konrad - Cromrad - no musi pasować!). Oczywiście nie jest to szydzenie, po prostu lubię humor sytuacyjny. Mogę się przyznać do dawno martwego beja, ale tam miałem inne imię, ot, takie moje dziwactwa 

13Oj, po prostu styl wypowiedzi, imię, z kimś mi się skojarzyło. Musiałam zapytać.
Witaj na pokładzie i baw się dobrze
Witaj na pokładzie i baw się dobrze

"Niechaj się pozór przeistoczy w powód.
14"Zapoznałem się z regulaminem, postaram się nie sprawiać problemów i trzymać w ryzach moją zgryźliwą naturę."
Nie tłumacz się a ujawnij swoją naturę
Nie tłumacz się a ujawnij swoją naturę