MM1988
3Witam, umieszczam ten post ponieważ jestem tutaj nowa. Wskoczyłam na pierwszy w dziale pomocy, nie przepadam za czytaniem tutaj wszystkiego i długiego siedzenia przed komputerem, jest ktoś kto poprowadzi mnie po tej stronie szybko i efektywnie? Żebym mogła również swoje krótkie na tą chwile teksty, fragmenty (nie ujmę tego opowiadaniem) wrzucać tutaj do oto tej weryfikacji tekstów (P.S jestem laikiem ) uczę się pisać i potrzebuję pomocy
z góry dziękuję i pozdrawiam
"uczę się od lepszych"
Added in 13 minutes 50 seconds:
Regulamin - uświadamia o 3 postach na tym poprzestałam czytać regulamin. Tj mój 3 post i dalej.....?

"uczę się od lepszych"
Added in 13 minutes 50 seconds:
Regulamin - uświadamia o 3 postach na tym poprzestałam czytać regulamin. Tj mój 3 post i dalej.....?
"BLISS"
MM1988
4W takim razie dobrze byłoby przeczytać całość regulaminu. 3 posty dotyczą możliwości umieszczania własnego tekstu w odpowiednim dziale. Najpierw trzeba napisać 3 wartościowe komentarze pod tekstami innych użytkowników, wtedy można dawać własny.
Jeśli potrzebujesz konkretnych wskazówek, pytaj, chętnie pomożemy. No ale regulamin to podstawa.
Jeśli potrzebujesz konkretnych wskazówek, pytaj, chętnie pomożemy. No ale regulamin to podstawa.
"ty tak zawsze masz - wylejesz zawartośc mózgu i musisz poczekac az ci sie zbierze, jak rezerwuar nad kiblem" by ravva
"Between the devil and the deep blue sea".
"Between the devil and the deep blue sea".
MM1988
5czesc :-)
normalnie jestem pod wrazeniem.Wskoczyłam na pierwszy w dziale pomocy, nie przepadam za czytaniem tutaj wszystkiego i długiego siedzenia przed komputerem, jest ktoś kto poprowadzi mnie po tej stronie szybko i efektywnie?
to dziwne miejsce, to wery jest - dostajesz tyle, ile dajesz. i mniej więcej w podobnej formie.Żebym mogła również swoje krótkie na tą chwile teksty, fragmenty (nie ujmę tego opowiadaniem) wrzucać tutaj do oto tej weryfikacji tekstów
większość z nas ma te dziwną właściwość.(P.S jestem laikiem ) uczę się pisać i potrzebuję pomocy![]()
weź jednak poczytaj regulamin. przy okazji pare tematów z "jak pisać".
weryfikacje z tuwrzucia sa przydatne - pokażą na przykladach, co poprawić w swoim tekście.
mozesz "uczyc sie od lepszych".
Serwus, siostrzyczko moja najmilsza, no jak tam wam?
Zima zapewne drogi do domu już zawiała.
A gwiazdy spadają nad Kandaharem w łunie zorzy,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie mów o tym.
(...)Gdy ktoś się spyta, o czym piszę ja, to coś wymyśl,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie zdradź nigdy.
Zima zapewne drogi do domu już zawiała.
A gwiazdy spadają nad Kandaharem w łunie zorzy,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie mów o tym.
(...)Gdy ktoś się spyta, o czym piszę ja, to coś wymyśl,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie zdradź nigdy.
MM1988
12
dobre lub nie, ważne że są

Dzięki za czas i uwagę
Added in 1 minute 42 seconds:
...i ja daję się poznać za tą pewną część pozostawiam dla siebie...
Added in 1 minute 44 seconds:
za to *
Added in 29 minutes 54 seconds:
Moją mocną stroną nie jest poezja ani ta kraina,
Szukam, pomiędzy wszystkimi wierszami.
Znalazłam, czy znalazłam ją?
A może to on?
Kim jesteś!? Proszę nie mów już kim!
Ja wiem, że bratem lub ruiną...
Added in 2 minutes 30 seconds:
Moją mocną stroną nie jest poezja ani ta kraina,
Szukam, pomiędzy wszystkimi wierszami.