Szukam bratniej duszy, literackiego dobrego duszka

1
Kimkolwiek jesteś, czytający to ogłoszenie, witaj...

Szukam w tym miejscu, trochę niedowierzająco, trochę nieśmiało, bratniej lub chociaż życzliwej i łagodnej duszy, która zechciałaby odbyć ze mną literacką podróż w głąb tworzonego przeze mnie świata mojej pierwszej powieści. Nie istotne takie sprawy jak wiek, płeć, orientacja światopoglądowa. Istotne: empatia, kreatywność, dyskrecja, otwarty umysł, brak wywyższania się, optymizm, zapał, cierpliwość do mnie ;)
Szukam i mentora i przyjaciela, albo chociaż jednej z tych osób. Na chwilę obecną doświadczam wypalenia i pisarskiej blokady. Potrzebuję kogoś kto mnie z tego wyciągnie i na nowo wprowadzi spod gruzów na pola elizejskie tworzenia, najlepszej z części mojego szarego życia.
Odezwij się jeśli uważasz, że to Ciebie szukam. To ogłoszenie jest poważne i proszę tylko o takowe odpowiedzi.
Malwina

drozdowska.malwina(at)gmail.com
malwinowo.blogspot.com

14
Musisz wyjść ze swojej strefy komfortu.
An artist can't tell you what the hell they're up to. They don't know. They can maybe guess. What they're actually doing when they're producing a piece of art is figuring out what they're up to. And that's when you know they're actually artists. They're moving beyond themselves.
Jordan Peterson

15
czarodziejka_słowa pisze:bratniej lub chociaż życzliwej i łagodnej duszy
Ja jestem bratni i życzliwy też bywam i łagodny czasami :mrgreen:
czarodziejka_słowa pisze: która zechciałaby odbyć ze mną literacką podróż
Gdzie tylko chcesz
czarodziejka_słowa pisze: w głąb
Jestem bardzo za:)
Resza się nie liczy:))

Jak masz wyraźną fotę w bikini to możemy porozmawiać o literaturze.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”