Powitanie

1
Przyznam, że bardzo nie lubię pisać postów powitalnych i w ogóle opowiadać o sobie, ale skoro regulamin tego bezwzględnie wymaga - dzień dobry. Forum śledzę od dawna, ponieważ trochę piszę, a nawet to i owo udało mi się opublikować. Pomyślałam ostatnio, że poza możliwością czytania cudzych komentarzy na temat wydawnictw i pisania warto też mieć szansę zadania ewentualnych pytań jako użytkownik.

Powitanie

2
Cześć :) co opublikowałaś?
"ty tak zawsze masz - wylejesz zawartośc mózgu i musisz poczekac az ci sie zbierze, jak rezerwuar nad kiblem" by ravva

"Between the devil and the deep blue sea".

Powitanie

3
Parę opowiadań, dwie książki (nie, nie w vanity, ale też nie w na tyle dużym wydawnictwie, żeby zapewniło mi to na 100% kolejne publikacje i sprawiło, że nie mam żadnych pytań odnośnie innych wydawnictw;)).

Powitanie

4
Pochwal się :)
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

Powitanie

9
Na forach nie lubię występować pod swoim nazwiskiem, stąd nie podawałam tytułów i wolę nie podawać;) Napisałam cokolwiek o sobie tylko dlatego, że wymaga tego regulamin. Zresztą w ogóle w Internecie wolę tematy czytać niż się w nich wypowiadać i zarejestrowałam się, jak napisałam - głównie po to, by móc napisać, jak już bardzo mnie skręca, że chcę coś dorzucić do dyskusji/o coś zapytać. A debiut był powieścią fantastyczną. I nie, self też nie, niezależnie od tego, czy wypruwacie za to jelita:)

Powitanie

10
Teraz nas będzie skręcać :D
Witaj!
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

Powitanie

12
Lepiej było podać konkrety, bo teraz rozpoczną się ponure spekulacje :P
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”