Podobno pierwsze zdanie jest najważniejsze

16

Latest post of the previous page:

Wolha.Redna, Rumcajs - Mam nadzieję, że uda nam się trochę podyskutować. W pisanej przeze mnie historii kluczową rolę odgrywa właśnie aspekt psychologiczny. Muszę przyznać, że czasami gubię się w jego zawiłościach i zastanawiam się czy nie stosuję zbytnich uproszczeń lub wręcz przeciwnie, czy nie wpadam w pułapkę analizowania czegoś, co tego nie wymaga.

Gorgiasz - O, dzięki za sprostowanie :) Nie czytałam jeszcze regulaminów poszczególnych działów i bazowałam na liście powitalno - pomocowym:
Zwróć uwagę zwłaszcza na zapis w Regulaminie Forum o konieczności przywitania się przed podjęciem jakiejkolwiek aktywności, oraz ten w regulaminie działu Tu Wrzuć o trzydziestodniowym okresie oczekiwania na zamieszczenie pierwszego tekstu.
Hardy Historia wymyślona. Na szczęście :wink: Mnie już kilka psów chciało zeżreć, ale powiedzmy że nie był wtedy w najlepszej formie :>

Romek Pawlak I to jest dobre podejście... dopóki teoretyzujemy ;)
Sometimes you win. Sometimes you learn.

19
Koloryzacja pisze: W pisanej przeze mnie historii kluczową rolę odgrywa właśnie aspekt psychologiczny.
<ustawia się w kolejce>
Ostatecznie zupełnie niedaleko odnalazłem fotel oraz sens rozłożenia się w nim wygodnie Autor nieznany. Może się ujawni.
Same fakty to kupa cegieł, autor jest po to, żeby coś z nich zbudować. Dom, katedrę czy burdel, nieważne. Byle budować, a nie odnotowywać istnienie kupy. Cegieł. - by Iwar
Dupczysław Czepialski herbu orka na ugorze

20
brat_ruina Póki co przerażona, ale i na reformowalną są widoki :) Po intensywnym czytaniu forum i dwóch załamaniach nerwowych porzuciłam na pewien czas pisanie czegoś poważniejszego. Zamiast tego męczę drabble i opowiadania, żeby móc sobie bez presji popracować nad świeżo wyłapanymi niedociągnięciami.
Sometimes you win. Sometimes you learn.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”