Uszanowanko!

1
Jestem Grzegorz, urodzony w Suwałkach. Za miesiąc skończę dwadzieścia lat. Trafiłem na weryfikatorium w poszukiwaniu bratnich duszyczek. Przygodę z książkami zacząłem na poważnie w 10 roku życia. Pierwsza książka nosiła tytuł "Pamiętnik Narkomanki". Przeszedłem przez wiele biografii św. katolickich, książek z działu religia (zachodu i wschodu :twisted: ), filozofia, psychologia itp.
Od kilku lat doceniam kunszt pisarstwa w szerszej perspektywie niż tylko czysto informacyjnej. Liznąłem kilka tomów Wiedźmina. Ogrom przyjemności sprawia mi pisanie esejów. Nie dzielę się frytkami, a na kaca tylko ciepłe kakao. Chciałbym zagościć tu na stałe. To pierwsze forum w którego społeczność spróbuję się wpisać. Jeśli macie podobne szajby do moich tym bardziej miło mi poznać :D
– Ha – zaciekawił się Jaskier, który właśnie zbliżył się do nich. – Więc to są te słynne tajne runy krasnoludów? Co głosi ten napis?
– „Na pohybel skurwysynom!”
Andrzej Sapkowski – Chrzest Ognia

Uszanowanko!

4
Regulamin przeczytałem bez zwłoki zaraz przed założeniem konta :)

Najbardziej? Najmocniej trzymam się pragmatyzmu. Jestem oderwany od rzeczywistości, a to idealny nurt dla lekkoducha. Umiłowanie mądrości samo w sobie nie pozwala wybierać co się podoba a co nie, tako łapczywie przez wszystkie nurty wchodzę ochoczo jak świnia w paśnik ^^
Stanowczo wolę pisać. Życie niestety pokazuję, że znacznie więcej czytam. W takich wartościach się wychowałem. Tu, na forum chcę proporce 30/70 osiągnąć pisanie/czytanie. Myślę, iż to miałoby ręce i nogi.
Kakao na słodko! Na kaca cukier potrzebny jak łaska boża :D
– Ha – zaciekawił się Jaskier, który właśnie zbliżył się do nich. – Więc to są te słynne tajne runy krasnoludów? Co głosi ten napis?
– „Na pohybel skurwysynom!”
Andrzej Sapkowski – Chrzest Ognia
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”