Napisany

1
WWWObraz umiera z właścicielem. Niewymagających wystarczy ponakłuwać godzinę, nie więcej jak dwie. Cieszysz się? Ja też, bo zapłaciłeś. I to cały artyzm, do historii obaj nie przejdziemy.
WWWNie mam czasu na pisanie poezji. Nie czytają. Chyba, że napiszę Skorpionem, wtedy polecam coś z Szymborskiej, Tuwima, albo Blake'a.
WWWPotem oglądalność, lajki na fejsiku i plus sto do zajebistości przez kilka lat.

WWW- Ty nie musisz, za sam uśmiech masz

WWWZ czasem płótno marszczeje. Straszne czaszki z pustymi oczodołami maleją i śmieszą. Czcionkę życiowego motta można poprawić. Wywabić.
WWWNie wierć się, bo bohomaz nie wyjdzie.

WWWSmok, diabeł, pająk, wąż - wolę kurę...

WWW- Następny proszę.

Napisany

3
Strach na wróble pisze: Ale... można prosić z polskiego na nasze, o co chodzi?
Mam nadzieję, że nie masz na myśli tych trzech słów, które nie występują w sjp:)

Napisany

5
No gdzież poezja :) Czysta proza.
Dobry obraz.
Swoją drogą spotkaliście kiedykolwiek kogoś z wytatuowaną kurą?
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

Napisany

6
Każę sobie wytatuować na ramieniu, albo prawej łopatce, słowo "LiteraT" (T od Tomek, albo TRUE)... Już wiem, za i poniżej prawego ucha.
"Im więcej ćwiczę, tym więcej mam szczęścia""Jem kamienie. Mają smak zębów."
"A jeśli nie uwierzysz, żeś wolny, bo cię skuto – będziesz się krokiem mierzył i będziesz ludzkie dłuto i będziesz w dłoń ujęty przez czas, przez czas – przeklęty."

Napisany

7
Na niektórych częściach płótna marszczeje jakby wolniej :)
Luna z mangi ma się całkiem dobrze od dwudziestu pięciu lat.
Kura bije wszystko :)
Brniesz w mgłę, a pod stopami bagno, uważaj - R.Pawlak 28.02.2018

Napisany

8
Ruin, ja mam gorączkę, a Ty teksty zagadkowe z rana.
Musiałem się namyśleć zanim klucz znalazłem, ale potem jak ładnie wszystko wybuchło sensem.
Ja akurat takie teksty zagadkowe lubię, nawet w stanach podgorączkowych. Może wtedy nawet bardziej.
Podoba mi się.
Strona autorska.

Napisany

11
ithilhin pisze:Swoją drogą spotkaliście kiedykolwiek kogoś z wytatuowaną kurą?
Dziarę kurę robię za darmola.
(jak i czachę dla szefowej, ale ona nie chce:(

Strach
Andy
ithi
P.Yonk
Sara
Iwar
Rumcajs
Romku

Dziękuję:)
ODPOWIEDZ