Witam

1
Cześć,
mam na imię Marta. Jestem chyba trochę starsza od większości użytkowników tego forum. Nie pracuję, ani nie uczę się, zamiast tego obecnie zajmuję się dziećmi (własnymi ;-).
Jeśli chodzi o moje preferencje literackie, to lubię bardzo różne gatunki. Moja ulubiona powieść to "Imię róży" Umberto Eco. Z polskich autorów mogę wymienić Annę Kańtoch i Andrzeja Sapkowskiego.
To chyba tyle na razie. Jeszcze raz witam.
https://www.facebook.com/marta.ryczko.pisarka
https://www.instagram.com/marta_ryczko_autorka/

Witam

2
Witaj :)
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

Witam

5
Skoro witają Cię staruszki to i ja się dołączę :)
Jak widzisz - nie jest nas tak mało :)
Brniesz w mgłę, a pod stopami bagno, uważaj - R.Pawlak 28.02.2018

Witam

8
Też Cię witam, jako starszak :) albo nie, ja moge być w średniakach ;)
„Styl nie może być ozdobą. Za każdym razem, kiedy nachodzi cię ochota na pisanie jakiegoś wyjątkowo skocznego kawałka, zatrzymaj się i obejdź to miejsce szerokim łukiem. Zanim wyślesz to do druku, zamorduj wszystkie swoje kochane zwierzątka.” Arthur Quiller-Couch

FB - profil autorski

Witam

9
Połowę życia mam za sobą, więc starszakiem się nie nazwę, ale młodzieniaszkiem też nie :). Witaj.
"Im więcej ćwiczę, tym więcej mam szczęścia""Jem kamienie. Mają smak zębów."
"A jeśli nie uwierzysz, żeś wolny, bo cię skuto – będziesz się krokiem mierzył i będziesz ludzkie dłuto i będziesz w dłoń ujęty przez czas, przez czas – przeklęty."

Witam

11
Na razie nikt Ci nie każe leżakować :P
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

Witam

12
Navajero pisze: Na razie nikt Ci nie każe leżakować :P
Nie pozwalasz obcym zajmować się swoim winem? ;)

Witaj Marto :) (kolejny starszak. chyba ;) )
“So, if you are too tired to speak, sit next to me for I, too, am fluent in silence.”
(Zatem, jeśli od znużenia milkniesz, siądź przy mnie, bom i ja biegły w ciszę.)

R. Arnold
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”