Puk, puk!

1
Witam wszystkich bardzo serdecznie!
Na imię mi Grzegorz. Na liczniku mam 24 wiosenki. Pani w podstawówce zawsze czytała moje wypracowania na głos, dlatego postanowiłem rozwijać swój nieprzeciętny talent (hehe). W wolnym czasie stawiam na bilard i siłownię. Czytam głównie w kiblu i to wszystko, co mi wpadnie w dłonie - od Murakamiego, Hemingway'a, po mydło w płynie Luksja.
Moim celem jest dojść do napisania i wydania powieści. Obecnie mam problem z rozpisywaniem się, więc postanowiłem postawić na krótką formę, celem levelowania.
Pozdrawiam cieplutko:)

Puk, puk!

3
Witaj i gratuluję zdrowego rozsądku, wiele osób zaczyna przygodę z pisaniem od sześciotomowej sagi ;)
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

Puk, puk!

4
szopen pisze: Witam serdecznie. Co piszesz? Po lekturach widać, że raczej coś głównonurtowego?
Na razie podrasowane historyjki ze swojego życia. Docelowo fantasy, ale próba napisania powieści skończyła się refleksją na 60-tej stronie (brak many).
Navajero pisze: Witaj i gratuluję zdrowego rozsądku, wiele osób zaczyna przygodę z pisaniem od sześciotomowej sagi
Cześć, dzięki:)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”