Jeszcze raz dzień dobry

1
Dzień dobry po raz drugi :)
Kilka lat temu zarejestrowałam się tu, naskrobałam kilka postów, a później okazało się, że życie tuż po studiach jest bardzo czasochłonne i upierdliwe i ciężko jest wcisnąć w grafik pisanie (a co dopiero udzielanie się na forach). Ale, ponieważ idzie wiosna i zaraz będzie ciepło, postanowiłam wrócić do szlifowania podstaw. Obiecuję Wam i sobie, że będę aktywnym użytkownikiem.
Hehe, pamiętałam hasło.

Z góry przepraszam za żenujący poziom większości moich żartów.

Jeszcze raz dzień dobry

3
Hej :) Tu taki natłok geniuszy literatury, że bardziej przydaliby się czytacze :P
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

Jeszcze raz dzień dobry

4
Navajero pisze: Hej :) Tu taki natłok geniuszy literatury, że bardziej przydaliby się czytacze :P
Nav, nie zniechęcaj! (Strzałka, nie bierz tego do siebie, on się boi konkurencji ;) )

Witaj i baw się dobrze :)
„Styl nie może być ozdobą. Za każdym razem, kiedy nachodzi cię ochota na pisanie jakiegoś wyjątkowo skocznego kawałka, zatrzymaj się i obejdź to miejsce szerokim łukiem. Zanim wyślesz to do druku, zamorduj wszystkie swoje kochane zwierzątka.” Arthur Quiller-Couch

FB - profil autorski

Jeszcze raz dzień dobry

5
iris pisze: Strzałka, nie bierz tego do siebie
Nie zwracaj też uwagi na tutejszych profanów, którzy nie lubią Doktora Who.

Witaj :)
“So, if you are too tired to speak, sit next to me for I, too, am fluent in silence.”
(Zatem, jeśli od znużenia milkniesz, siądź przy mnie, bom i ja biegły w ciszę.)

R. Arnold

Jeszcze raz dzień dobry

6
Eldil pisze:
Ale, że co???? :oops:
„Styl nie może być ozdobą. Za każdym razem, kiedy nachodzi cię ochota na pisanie jakiegoś wyjątkowo skocznego kawałka, zatrzymaj się i obejdź to miejsce szerokim łukiem. Zanim wyślesz to do druku, zamorduj wszystkie swoje kochane zwierzątka.” Arthur Quiller-Couch

FB - profil autorski

Jeszcze raz dzień dobry

7
iris pisze:
Eldil pisze:
Ale, że co???? :oops:
Hihi :) Twój cytat tylko odnośnie nie martwienia się tubylcami :)

Strzałka jest miłośniczką Doktora Who (awatar), o którym chyba własnie u nas ludzie się krytycznie wypowiadali :) Uprzedzam ją o ewentualnych przyszłych stresach :)
“So, if you are too tired to speak, sit next to me for I, too, am fluent in silence.”
(Zatem, jeśli od znużenia milkniesz, siądź przy mnie, bom i ja biegły w ciszę.)

R. Arnold

Jeszcze raz dzień dobry

9
Strzałka pisze: Z góry przepraszam za żenujący poziom większości moich żartów.
dzień dobry:) a gdzie te żarty zamierzasz zamieszczać?:)
Brniesz w mgłę, a pod stopami bagno, uważaj - R.Pawlak 28.02.2018

Jeszcze raz dzień dobry

11
Navajero pisze:Hej :) Tu taki natłok geniuszy literatury, że bardziej przydaliby się czytacze :P
Potrafię czytać. Potrafię też wytykać obcym ludziom błędy. Chyba się nadam :)
Eldil pisze:Nie zwracaj też uwagi na tutejszych profanów, którzy nie lubią Doktora Who.
Na wszystkie hejty dotyczące Doktora odpowiadam: jeśli coś jest głupie, ale działa, to nie jest głupie :)
Romek Pawlak pisze:Dobra, dosyć tych czułości, dawaj tekst, żebyśmy mogli posiekać.
Cześć :)
Teraz to się trochę boję. Ale wstawię. Tylko poprawię, skasuję i napiszę od nowa.
Sarah pisze: a gdzie te żarty zamierzasz zamieszczać?:)
Wszędzie. Są poza moją kontrolą.

Jeszcze raz dzień dobry

12
Strzałka pisze:Z góry przepraszam za żenujący poziom większości moich żartów.
jak to szło?: "Hi, I'm Chandler. I Make Jokes When Im Uncomfortable" :-D
rozgośc się.
Serwus, siostrzyczko moja najmilsza, no jak tam wam?
Zima zapewne drogi do domu już zawiała.
A gwiazdy spadają nad Kandaharem w łunie zorzy,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie mów o tym.
(...)Gdy ktoś się spyta, o czym piszę ja, to coś wymyśl,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie zdradź nigdy.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”