Dzień dobry

1
Dzień dobry!

Przyznam, że już od dawna przeglądałam te forum, ale bałam się zarejestrować (z reguły milczę). Przyszłam tutaj z nastawieniem, że raczej będę wypowiadać się w dyskusjach lub komentować teksty, niż wstawiać swoje twory.

Jestem dość ambitną uczennicą gimnazjum i planuję w przyszłości wydać swoją powieść fantasy (na poziomie, żadne krasnale i elfy!), nad którą pracę już zaczęłam, choć idzie mi to dość niezgrabnie - małymi kroczkami, jednak do przodu.

Cóż jeszcze mogę powiedzieć? Miło mi, że tu trafiłam (choć sama nie pamiętam, jak znalazłam Weryfikatorium w internetowych czeluściach)!

Pozdrawiam,
Natalia :oops:
„Powiedział tak: „pan jest częścią mnie, ja częścią pana”.”
Taco Hemingway, „To by było na tyle”

Dzień dobry

2
Hej,

Krasnoludy i elfy też mogą być na poziomie, tylko Kres twierdzi inaczej ;)

Rozgość się :)

G.
"Każdy jest sumą swoich blizn" Matthew Woodring Stover

Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.

Dzień dobry

5
Dziękuję, Demo! I również życzę powodzenia w walce ze swoimi demonami, z maturą oraz książką, która czeka smutno w szufladzie. Mam nadzieję, że niedługo do niej powrócisz z natchnieniem albo zaczniesz zupełnie inny, jeszcze lepszy projekt!

Dzień dobry

7
Dzień dobry!

Faktycznie, Kruger niezbyt ładnie zrobiłam :shock: Ale w najbliższym czasie postaram się rzucić wam jakieś mięsko. Wiedziałam, że tak się to skończy - chyba łatwo mnie złamać :roll:

Dzień dobry

9
No i proszę bardzo, Kruger - wrzuciłam! Możesz rozszarpać moje mięsko :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”