Hejka

16

Latest post of the previous page:

Strzała Wrocław:)
Orkan pisze:Lubię gry wszelakie - planszowe (zarówno nowoczesne jak i tradycyjne, a nawet te starożytne), hazardowe, komputerowe itd.
Scrabble. Na parkingach wszystkich rozdup**am, ale to nie jest mocna liga i chętnych mało.

Może kiedyś rozegramy partyjkę?

Pozdrawiam.
S.

Hejka

19
brat_ruina pisze:Strzała Wrocław:)
Orkan pisze:Lubię gry wszelakie - planszowe (zarówno nowoczesne jak i tradycyjne, a nawet te starożytne), hazardowe, komputerowe itd.
Scrabble. Na parkingach wszystkich rozdup**am, ale to nie jest mocna liga i chętnych mało.

Może kiedyś rozegramy partyjkę?
Ha! Wymieniłeś akurat grę, w którą nie grałem całe wieki ;) Ale kto wie...
mrs.durst1 pisze:Witaj!

Pasjonujesz się MMA od strony TV, czy coś trenujesz?
Jedyne co ostatnio trenuję, to rozciąganie doby wzdłuż i wszerz ;) Pozostał mi już tylko wybity palec i mikrourazy obu dłoni, które będą mi zapewne towarzyszyć przez resztę życia, powodując na starość słodki artretyzm :D Już nawet przestałem rzucać futbolowym "jajem" (ale wciąż noszę się z zamiarem rozpoczęcia szermierki klasycznej, co by zupełnie nie skapcanieć).
Uwielbiam natomiast analizować walki i zawodników; pewnie nigdy mi się to nie znudzi :)
Kruger pisze:Łoł, cześć, Rafał!
Patrzę tu sobie, patrzę - Orkan. Myślę, fioletowy, czyżby kolega?
Nareszcie znam kogoś z Weryforum :)
Siema :) Navajero i Kruger to już dwie persony z dawnych czasów na tym forum :)

Hejka

22
Kreator pisze: Siemka. A sądząc po avku wyglądasz jak jakiś zakapior, któremu raczej bym zszedł z drogi :D
To moje brzemię, które muszę dźwigać przez całe życie ;)

Hejka

26
Orkan pisze: Jakieś życzenia jeszcze?
Pomyślimy :mrgreen:
Fajne fotki.
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

Hejka

27
O, kolejna broda na forum!
Powitać :)
Ostatecznie zupełnie niedaleko odnalazłem fotel oraz sens rozłożenia się w nim wygodnie Autor nieznany. Może się ujawni.
Same fakty to kupa cegieł, autor jest po to, żeby coś z nich zbudować. Dom, katedrę czy burdel, nieważne. Byle budować, a nie odnotowywać istnienie kupy. Cegieł. - by Iwar
Dupczysław Czepialski herbu orka na ugorze

Hejka

28
Hej, hej :D
O ten Cyberpunk, to mi cały czas facet męczy bułę. Już słuchać nie można :D
„Words create sentences; sentences create paragraphs; sometimes paragraphs quicken and begin to breathe.” – Stephen King

Hejka

29
Orkan pisze: Lubię gry wszelakie - planszowe (zarówno nowoczesne jak i tradycyjne, a nawet te starożytne), hazardowe, komputerowe itd.
O! :D
Jestem mistrzem w Chińczyka i w Wieże Hanoi! 8) (przekładam krążki w krótkim czasie najmniejszą ilością ruchów!) :roll: 8)

Witaj. :)

Hejka

30
:)

O ile gry planszowe (Blood Bowl) super, hazardowe (Holdem) też super, MMA świetnie, fotka a'la Peaky Blinders klimatyczna, na tej drugiej nawet palec jest gdzie ma być, a nie na spuście, ale...
Tego udręczonego Puchatka na zbroi to Ci nie wybaczę ;)

G.
"Każdy jest sumą swoich blizn" Matthew Woodring Stover

Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”