Pomóżmy sobie nawzajem. Niech tę Warownię wypełni jak największa ilość Waszych głosów!
Miejsce: Warownia Pszczyńskich Rycerzy, Pszczyna, ul. Bielska 50
Data: 31.08.2018
Godzina: 19.00
Miejsce: Warownia Pszczyńskich Rycerzy, Pszczyna, ul. Bielska 50
Data: 31.08.2018
Godzina: 19.00
Mistrzu, daj mi tylko znać, jakim empekiem dojadę z dworca na Azory, i masz klienta
 Zanim ja to znajdę w internetach, to uschnę.
 Zanim ja to znajdę w internetach, to uschnę. ) plus mam dwuosobowy dmuchany materac, jeśli komuś nie przeszkadza spanie na podłodze
 ) plus mam dwuosobowy dmuchany materac, jeśli komuś nie przeszkadza spanie na podłodze  Dla zmotoryzowanych jest miejsce do zaparkowania samochodu na podwórku. Posiłki we własnym zakresie, mama udostępni kuchnię
 Dla zmotoryzowanych jest miejsce do zaparkowania samochodu na podwórku. Posiłki we własnym zakresie, mama udostępni kuchnię 
 Ponadto mamy chyba jakieś miejsca wolne w aucie, ale to z Faraonem trzeba uzgadniać, bo on wie
 Ponadto mamy chyba jakieś miejsca wolne w aucie, ale to z Faraonem trzeba uzgadniać, bo on wie 

) w charakterze dostawki?
 ) w charakterze dostawki?1. Ja i Misieq79.uniwers pisze: Mam dwa pytania natury noclegowo-awaryjnej w razie gdybym nic nie znalazł.
1. Kto zabukował sobie spanie w Hotelu PTTK? https://meteor-turystyka.pl/pttk-pszczyna,pszczyna.html
2. Czy jest opcja, żeby przygarnąć jedną osobę () w charakterze dostawki?
Ja nie chrapię, chyba że sporo popiję, ale z reguły daję pozwolenie na kopanie mnie po plecach w przypadku, gdybym chrapał.

Wróć do „Turniej o Puchar Administratora 2018”