Dzień dobry

1
Dzień dobry, dzień dobry!

Z rzeczy podstawowych: w tym roku stuknęło mi 30 lat, pochodzę z Gorzowa Wlkp. i uwielbiam malować, czytać i biegać. I pisać. I jak już przy tym jestem, muszę być z Wami szczera. Nigdy nie sądziłam, że tu trafię. A będąc bardziej dokładną - tu, czyli na forum literackie. Od dzieciństwa moją pasją było malowanie, a pisaniem zajęłam się przez... nudę :mrgreen: Powiem Wam, że była to najlepsza nuda w moim życiu. Pewnie to znacie, gdzieś w głowie kołacze się historia, ale nie będziecie jej pisać bo przecież nie zajmujecie się pisaniem. Czytać, o, proszę bardzo! Ale pisać?! Wtedy też przekonałam się, że z pisaniem jest jak ze wszystkim, póki człowiek nie spróbuje to się nie dowie czy to dla niego.

Mnie wciągnęło to na tyle, że napisałam trylogię (fantasy), gdzie pierwsza jej część została w tym roku wydana. I najlepsze jest to, że mam ochotę pisać dalej. A jeśli chce się robić coś porzadnie, trzeba się dokształcać. I dlatego tu jestem ;)

Miało być krótko, a wyszło jak zawsze. Przepraszam za mój słowotok. Jeszcze raz dzień dobry, miło Was poznać :D

Dzień dobry

6
Witaj. My tu raczej mało entuzjastycznie podchodzimy do wydawania na własny koszt, wolimy jak nam płacą :)
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

Dzień dobry

8
O ile w ogóle zwróci uwagę na książkę wydaną w takim trybie. Mamy tu kilka wątków na ten temat, jeśli zechcesz, poczytaj.
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

Dzień dobry

9
Witaj Anno! Rozgość się i dobrej zabawy! :)
„Styl nie może być ozdobą. Za każdym razem, kiedy nachodzi cię ochota na pisanie jakiegoś wyjątkowo skocznego kawałka, zatrzymaj się i obejdź to miejsce szerokim łukiem. Zanim wyślesz to do druku, zamorduj wszystkie swoje kochane zwierzątka.” Arthur Quiller-Couch

FB - profil autorski

Dzień dobry

11
Anna Kowalczewska pisze: Dzień dobry, dzień dobry!
:D
Anna Kowalczewska pisze: uwielbiam malować
Pokazałaby. ;>
Anna Kowalczewska pisze: Powiem Wam, że była to najlepsza nuda w moim życiu.
To bardzo ładne to. :D
Anna Kowalczewska pisze: A co do nr, tak, dorzuciłam swoich kilka groszy.
:fp2:

Głowa do góry!
Dzień dobry, dzień dobry! :)

Dzień dobry

15
Anna Kowalczewska pisze:
A proszę bardzo:
https://www.deviantart.com/annakowalczewska/gallery/

Miłego zwiedzania ;)
Było miłe :) Piękne prace, podziwiam.
Witaj na forum. Mam nadzieję, że znajdziesz tu dużo dla siebie :)
Powiadają, że taki nie nazwany świat z morzem zamiast nieba nie może istnieć. Jakże się mylą ci, którzy tak gadają. Niechaj tylko wyobrażą sobie nieskończoność, a reszta będzie prosta.
R. Zelazny "Stwory światła i ciemności"

Strona autorska
Powieść "Odejścia"
Powieść "Taniec gór żywych"
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”