Czytam od 5 roku życia, piszę od 10 roku życia. Niespecjalnie byłem w stanie znaleźć styl czy nurt, który mógłby mnie zatrzymać na dłużej. Robię długie przerwy między epizodami ciągłego pisania w każdej wolnej chwili. Niespecjalnie mi się to podoba i chciałbym to zmienić. Właśnie dlatego zarejestrowałem się na tym forum.
A z takich oczywistych informacji: jestem Robert, mam 27 lat i mieszkam w Krakowie.
No, i to ja rozumiem.
Witaj serdecznie Robert ~pacag! Jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś, to przeczytaj list powitalny, zapoznaj się z naszym Regulaminem, albo nawet Regulaminami i życiem forum. To ta nudniejsza część, ale konieczna. No i oczywiście miłej zabawy
• "Im więcej ćwiczę, tym więcej mam szczęścia" • "Jem kamienie. Mają smak zębów." • • "A jeśli nie uwierzysz, żeś wolny, bo cię skuto – będziesz się krokiem mierzył i będziesz ludzkie dłuto i będziesz w dłoń ujęty przez czas, przez czas – przeklęty." •
„Styl nie może być ozdobą. Za każdym razem, kiedy nachodzi cię ochota na pisanie jakiegoś wyjątkowo skocznego kawałka, zatrzymaj się i obejdź to miejsce szerokim łukiem. Zanim wyślesz to do druku, zamorduj wszystkie swoje kochane zwierzątka.” Arthur Quiller-Couch