Aloha

1
Cześć :)

Moje główne zainteresowania kręcą się wokół fantastyki, gier oraz ich tworzenia. Udzielam się w grach Play By Forum i mam nadzieję trochę przybliżyć wam ich tematykę, bo nie wszyscy orientują się, że taka forma rozrywki istnieje, a to świetny sposób na spędzanie czasu dla wszystkich którzy kochają pisać własne teksty.

Z innych ciekawostek, moja skromna rodzinka liczy cztery koty, więc jak można się domyślić uwielbiam te zwierzęta.

Aloha

4
Cześć. Miau. Polecisz jakąś fajną grę handlową?
Oczywiście nieunikniona metafora, węgorz lub gwiazda, oczywiście czepianie się obrazu, oczywiście fikcja ergo spokój bibliotek i foteli; cóż chcesz, inaczej nie można zostać maharadżą Dżajpur, ławicą węgorzy, człowiekiem wznoszącym twarz ku przepastnej rudowłosej nocy.
Julio Cortázar: Proza z obserwatorium

Ryju malowany spróbuj nazwać nienazwane - Lech Janerka

Aloha

6
Zrób! Bardzo lubię gry handlowe, a nie ma ich zbyt wiele...
Oczywiście nieunikniona metafora, węgorz lub gwiazda, oczywiście czepianie się obrazu, oczywiście fikcja ergo spokój bibliotek i foteli; cóż chcesz, inaczej nie można zostać maharadżą Dżajpur, ławicą węgorzy, człowiekiem wznoszącym twarz ku przepastnej rudowłosej nocy.
Julio Cortázar: Proza z obserwatorium

Ryju malowany spróbuj nazwać nienazwane - Lech Janerka

Aloha

7
Jak zwykle mam ogromne pokłady pomysłów na gry i zbyt mało czasu by je stworzyć, to akurat właśnie na grę handlową nie mam jakiegoś ciekawego. Jeśli ktoś wyszedłby z ciekawym pomysłem, można by nawiązać współpracę.

Teraz tworzę grę na na androida + web, w świecie sci-fi, coś na podpobieństwo Battlestar Galactica czy Homeworlda.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”