Topielica

1
Jak pewnie się domyślacie, nie umiem pływać.

Mam osiemnaście lat i od ponad dwóch piszę. Przez ostatni rok zajmowałam się raczej planowaniem powieści psychologiczno-filozoficznej, która jest dla mnie najważniejsza. Jeśli uda mi się ją skończyć, nie mówiąc o wydaniu, rozpocznę Nowy Rozdział.

Zależy mi na kontakcie z osobami, które jak ja mają rozterki twórcze i weltschmerz. Nie chcę być pompatyczna, ale to mi zwykle nie wychodzi. Dopiero kiedy kogoś poznam, staję się bardziej wyluzowana i używam "xd" z częstotliwością dziesięciu razy na wypowiedź.

A, no tak.
- Hej! - wołam i idę obsługiwać klientów.

Topielica

5
Cześć!
Topielica pisze: Zależy mi na kontakcie z osobami, które jak ja mają rozterki twórcze i weltschmerz.
Oto i odnalazłaś właściwe miejsce. A po przebiciu 50 postów, to w ogóle... Sala Samobójców to przy naszych twórczych rozpaczach na czacie aquapark lunapark.
“One day I will find the right words, and they will be simple.” ― Jack Kerouac

Topielica

6
Witam ( choć bez rozterek twórczych i weltschmerzu) :)
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

Topielica

8
Dzień dobry, Top! :)
Pamiętaj: kiedy ludzie mówią ci, że coś jest źle lub nie działa na nich, prawie zawsze mają rację.Natomiast kiedy mówią ci, co dokładnie nie działa, i radzą, jak to naprawić, prawie zawsze się mylą.
Neil R. Gaiman

Topielica

9
Witaj! Dobrze umiejscowiona i zasadna pompatyczność zawsze mile widziane :) Sam mam z pompatyką romans (z neologizmami też) i też nad nią nie panuję. Do iksdeków nic nie mam, lepsze to, niż k... jako interpunkcja.
Liczymy na jakieś próbki wspomnianej przez ciebie powieści! Plan ramowy albo jego urywki też ostatecznie mogą być ciekawe.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”