361

Latest post of the previous page:

W regulaminie jest napisane, że obu autorów musi podac część tematu, więc zostaje wersja sklejona.

Termin 2 tygodnie od ustalenia tematu, więc 15 kwietnia. Pasuje? Mnie jak najbardziej.
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

362
A może terminem zakończenia niech będzie piątek? Po szkole zawsze można coś dopracować, poza tym, w weekend więcej osób będzie chętnych do przeczytania naszych prac (wiesz, premiery w kinie są tylko w piątek :P).

Co Ty na to?
Tylko ludzie odbiegający od normalności mają szansę być zapamiętanymi przez historię

364
Co do mojej bitwy, chciałbym zyskać chociaż parę dni. Praca wciąż goni, a ja - głupi - nie wziąłem się za to wcześniej. Co powiecie na dodatkowy tydzień?
Obrazek

Cause I am my enemy

The water's up to the knee

I never wanted nothin' from you

Yes, I do; Yes, I do

My engine's runnin' on dry

My head's so fucked up inside

Shut up

I know

I said so...

365
Wakaru, jeżeli masz na myśli piątek osiemnastego, to jak najbardziej,
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

366
Obywatelka AM pisze:Błękitne Mango właśnie napisała mi, że nie da rady oddać tekstu na pojedynek.

Adamie, coś Ci się nie szczęści z tymi bitwami... O_o

Ach, zobaczyłem dopiero teraz. Fakt, nie szczęści. Numer zupełnie przepada, czy można to przełożyć?
Obrazek

Cause I am my enemy

Yes, I do; Yes, I do

Shut up

I know

I said so...

368
Nie rumieńsja.

Chodzi mi o bitwę - czy jest zupełnie stracona, czy jeszcze się coś wykrzesa?
Obrazek

Cause I am my enemy

Yes, I do; Yes, I do

Shut up

I know

I said so...

370
Jeśli Adam ma jeszcze siłę szukać przeciwników, to ja podnoszę rękawicę. Tylko jeśli mamy to doprowadzić do końca to ja potrzebuję trochę czasu, powiedzmy do 27.04.08.

Aha! Jaki jest temat? :)

371
Buahah, zabawna data. Bardzo chętnie.

Temat... niech będzie dwuwyrazowy. Zacznę: "światła..."
Obrazek

Cause I am my enemy

Yes, I do; Yes, I do

Shut up

I know

I said so...

372
Wybacz, że długo mnie nie było ale trochę mi zajęło zanim trafiłem pod nowy adres :)

Dwuwyrazowy temat? Hmm trudno będzie wybrać coś sensownego...

"światła Wiekuiste"

373
Ha, niech będzie "światła wiekuiste". Sapkowski będzie nam zazdrościł! Oby tym razem bitwa się powiodła, powodzenia.
Obrazek

Cause I am my enemy

Yes, I do; Yes, I do

Shut up

I know

I said so...

374
Prace wysyłajcie do mnie, chyba że wróci Testudos.

A bitwę Testudos vs Belwar, wygrał walkowerem Testudos.

Ech, ludziska, nie zgłaszajcie się do bitew, jeśli nie macie zamiaru do nich przystąpić. Jeszcze pół biedy, jak przeprosicie przeciwnika, że nie dacie rady, itp, można zrozumieć, że ktoś się jednak nie wyrobił czy przecenił swoje możliwości, ale znikanie z forum bez słowa wyjaśnienia jest po prostu dziecinne.

375
Jeszcze pół biedy, jak przeprosicie przeciwnika, że nie dacie rady, itp, można zrozumieć, że ktoś się jednak nie wyrobił czy przecenił swoje możliwości, ale znikanie z forum bez słowa wyjaśnienia jest po prostu dziecinne.
Ależ ja o wszystkim wiedziałem. Ty nie? :P

Słać do mnie, do mnie... ;]
Are you man enough to hold the gun?

Wróć do „Bitwy literackie”